Vadhajtások

A jobboldal ismét gazdagabb lett: Vadhajtások.hu Mobilapplikáció – Töltsd le azonnal!

A jobboldal egy picivel ismét gazdagabb lett.

Álmodtunk egy merészet és 20 hónappal ezelőtt létrehoztuk a legvadabb jobboldali portált. Az álmunk olyannyira jól sikerült, hogy ma már 1,4 millió egyéni olvasót érünk el egy hónapban. Így hát ezt továbbálmodtuk és még egy picivel gazdagítani tudtuk a jobboldali tábort az internet világában.

Mivel oldalunkat 70%-ban mobilról olvassátok, így át is adnánk nektek az ajándékot az ünnepek előtt: a vadhajtások.hu mobilapplikációját. Egyelőre csak az androidos telefonokra tudjátok letölteni, de természetesen belátható időn belül elkészül az iPhone-okra is. Illetve el is készült, letölthető az iPhone-okra is, rövid időn belül javítjuk az apróbb hibákat IOS-en, ezért aki letöltötte arra kérjük, amint elérhető lesz a frissítés az frissítse majd le. Az Android tökéletes, viszont egyelőre az IOS 0/24 menüje akad illetve nem küldi le a telefonokra a cikkeinkről az értesítést.

Minden cikkről értesítést fogunk küldeni neked, ezzel kikerülve a közösségi oldalakat, illetve azok gusztustalan cenzúráját. A fejlécbe integráltuk a 0/24 menüt, amire ha rákoppintassz, a legfrissebb híreket teszi eléd, időrendi sorrendben.

Köszönjük hűséges olvasóinknak, hogy ma itt tarthatunk.

 

Hajrá Magyarország!

 

 

Android

 

IOS (iPhone)

 

 

Vadhajtások – csúcsszerkesztősége