2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

A fideszes honatya a bibliából idézett a buzik nyomulása miatt, a KDNP-s meg Tordait küldte el a kurva anyjába

Hoppál Péter:
aki gyerekeket érzékenyít a homoszexualitásra, annak jobb volna, ha malomkövet kötnének a nyakába.
Az emberi jogok világnapja alkalmából interaktív programot szervez a Zsolnay Kulturális Negyedben az Emberség Erejével Alapítvány - írta meg a Pécsi Újság. A cikk szerint a rendezvényen diákok és pedagógusok is megismerhetik a Nyílt Társadalom Alapítványok támogatását is élvező szervezet emberi jogi neveléssel foglalkozó programjait.
Olyan témák kerülnek terítékre, mint például a gyermekjogok és a szivárvány családok.
Hoppál Péter fideszes országgyűlési képviselőnél kiverte a biztosítékot, mint minden rendes embernél... Facebook-posztjában felteszi a kérdést:
Hol vannak ilyenkor a GYERMEKEK JOGAI? A Soros-alapítványok pénzeit továbbosztó pécsi alapítvány "érzékenyítő" gyermekprogramja ma indul. Joga van-e az iskolának/szülőnek az ilyen nyilvánvaló befolyásolás ellen védeni a gyermeket? Az európai kultúra alapját jelentő Biblia 2000 éve így tanít erről:
Majd egy bibliai idézettel fejezte a Facebook posztját:
"Aki pedig megbotránkoztat egyet e kicsik közül, akik hisznek bennem, jobb volna annak, ha malomkövet kötnének a nyakára és a tenger mélyébe vetnék. Jaj a világnak a botrányok miatt!"/Máté 18:6-7/
 

A KDNP-s Szirmay Tamás lekurvaanyázta a PM-es Tordai Bencét, akinek a tökén is szeretne ugrálni

Egy CPg-dalszöveget írt át a KDNP külügyi szakbizottságának tagja, ezzel üzent Tordainak. Annak a szarházinak, aki hétfőn egy koporsót vitt Áder Jánosnak. Szirmay Tamás a KDNP külügyi szakbizottságának tagja. Egyik posztjában "átírta" a CPg punkegyüttes legendás, Erdős Péterhez címzett dalát, csak Erdős nevét kicserélte Tordaiéra, és kitette a Facebookra. Ha valaki emlékszik még rá, a CPg tagjait börtönbüntetésre ítélték a kommunizmus ideje alatt dalszövegeikért. Szirmay egyébként végül törölte a posztját, a címzett, büdösszájú Tordai viszont lementette és elkezdte magát sajnáltatni, ahogy a Saul Alinsky kiskönyvében megvan írva. Ki is posztolta a legnagyobb közösségi oldalon a kis anarchista köcsög.  Tordai! Igaza van a kollégádnak! A kurva anyádat!!! (9x)
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató