Vadhajtások

VBT: Itt van a Bősz, itt van újra…

Bősz Anett nem szereti, ha az oldalát parancsra odavezényelt fideszes trollok, álprofilok, Vadhajtások, Pesti Srácok látogatják.

Valamint kikéri magának, hogy személyeskedő és provokatív kommenteket kapjon azon személyeskedő és provokatív posztjára, miszerint a kormány családtámogatási rendszere csupán szülőautomatákként tekint a nőkre. Bősz Anett nem automata. Hanem valami egészen más…

***

Ezzel a képpel kezdődött minden:

A folytatás pedig nem váratott sokáig. A képviselő(?) asszony (?) oldalát tömegesen lepték el a hozzászólók. S bizony nem válogattak stílusokban és jelzőkben. Íme néhány kiragadott komment:

***

Bevallom, én sem álltam meg szó nélkül ezt a fajta cinikus és vérlázító provokációt. A következőket találtam írni:

Személyeskedés volt ez részemről? Naná, hogy az! Ez a személyeskedés azonban csak és kizárólag Bősz Anettre vonakozott. Ellenben az őáltala kitett gúnyrajz komplett idiótának állít be minden olyan édesanyát, aki azt az egetverő baromságot képes tenni az “orbáni diktatúrában”, hogy gyereket (uram bocsá’ gyerekeket) szül.

 

Nyilvánvalóan nem minden “Bősz” hordozta tovább a dúvad géneket, ahogyan rengeteg mai Balogh is jobbkezes. Sőt láttam én már szőke Barnát is. Íme:

Ő itt Barna János, a Nógrád Megyei Közgyűlés fideszes alelnöke, a mi narancssárga barnamedvénk. Szóval a név nem minden esetben hordozzan a viselője eredeti tulajdonságait.

 

***

 

Kommentem nem várt eredményt hozott, ugyanis ennek hatására Bősz Anett kiegészítette a kép szövegét a következő magyarázattal:

***

 

Micsoda stílus! Be vagyunk rá rágva. Nem találunk rajta fogást. Idézőjeles szerkesztőség. Kínos nekünk valami. Hát ezzel, kérem, mit lehet kezdeni? Igen, kínos. Az egész ellenzéki trollhadsereg léte kínos és egyre kínosabb. A sok senkiházié, akik milliós fizetésekkel a zsebükben játsszák el a mártírt, és üvöltik Európa arcába, hogy itt mélyszegénység és elnyomás van. Ez az ország, ez a kormány megérdemelne végre egy normális ellenzéket. De sajnos csak ez a habzó szájú neobolsevik siserehad jutott nekünk. Ez van.

 

***

 

Pedig akkor még nem is tudta szegényke, hogy a virtuális szájkaratéba Pozsonyi Ádám kollégám is kivont karddal száll be:

Mit lehet ehhez hozzátenni? Szerintem Bősz Anett előző életében aszteroida volt a dinoszauruszok végnapjaiban.

 

Az egész non plus ultrájaként kisvártatva érkezett a válasz-karikatúra. A “hungarian idyll” kissé átértelmezve “europian idyllre”. Mit mondjak? Telitalálat.

Ide a végére kéne valami nagyon okosat mondani. Valamit, amitől ez az egész cikk éteri magasságokba emelkedve, a pamfletből hirtelen tanító jellegű, filozofikus eszmefuttatássá válna, mondjuk sorsról, magyarságról, megmaradásról, miegymásról. De csak annyit tudok mondani:

Kedves liberálisok! Tökéletesen igazatok van! Ez a gyermekvállalás okán adott vissza nem térítendő milliós támogatás, ez az adómentesség, ez az anyagi és erkölcsi megbecsülés ez mind csapda! Nektek van igazatok!

 

Nehogy ennek az Orbán nevűnek gyereket szüljetek, [email protected] a fajtátokat!

() VBT ()