2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Győr ellenzéki polgármesterjelöltje menhelyes kutyával próbált gyomorforgató módon cukiskodni

Az eddigi legundorítóbb ellenzéki polgármesterjelöltről már írtunk. Most egy újabb gusztustalan történetet mutatunk be erről a beteg emberről.A győri ellenzéki polgármesterjelölt gyorsan eltanulta példaképe, Karácsony Gergely cukiságkampányának alapvető fogásait. Utóbbi például macskával fotózkodott és állatügyi ombudsman intézményének megteremtését ígérgette. Pollreisz Balázs a győri állatmenhelyet találta meg, amelyet megajándékozott és egy kutyát is elvitt sétálni. A polgármesterjelölt azonban homályban hagyta kampányának követőit, hogy haza, vagy visszavitte az állatot a fotók elkészülte után. A Győr Plusz TV újévi menhelyen készült tudósításában szúrta ki a Pestisracok.hu munkatársa azt a fekete-fehér kis keveréket, akivel Pollreisz Balázs december 29-én kisétált a menhelykapun. Mint utólag kiderült, csak egy rövid séta és fotózás erejéig, mert valamit reagálnia kellett a fideszes jelölt nagy érdeklődést kiváltó kezdeményezésére.
Nem szavazást kell indítani Győrben a négylábú barátaink érdekében, hanem jólelkű gazdát kell találni nekik. Nem beszélni kell, hanem óvni, védeni, gondoskodni róluk. Igyekszem eszerint cselekedni.
Szó szerint ezt írta a hivatalos oldalára Pollreisz Balázs szocialista, ellenzéki összeborulás által támogatott győri polgármester aspiráns december 29-én.Egy nappal azután, hogy a Fidesz jelöltje, Dézsi Csaba András szavazást indított az oldalán és megkérdezte a győrieket, korlátoznák, vagy teljesen betiltanák-e a pirotechnikai eszközöket, beleértve rakétákat, tűzijátékot, hiszen azok évről évre több állat életét követelik, akik a durva hanghatásoktól megriadva menekülnek. Dézsi felvetésére, miszerint ő véget vetne a rakétázásnak az év utolsó napján is és fényjátékkal helyettesítené azt, ahogy egyébként több város döntött már az idén. Egyébként is teljesen nyilvánvalóan látszott, hogy társadalmi konszenzus kezd kialakulni a teljes tiltás mellett.  Nos, az ellenzéki polgármesterjelölt leszólva a demokratikus “kérdezzük meg a győrieket” módszert, megpróbált balról előzni. Posztjából csak annyi derült ki, hogy elvitte a menhelyről a kutyát és tetteket ígért, meg szerető gazdit és gondoskodást, sőt, egész fotósorozat készült a menhelyen köttetett barátságról, a közös sétáról.Voltak kommentelők, nem is kevesen, akik az aranyos kutyáját dicsérték. Volt olyan iróniára (vagy cinizmusra) hajlamos kommentelő, aki megkérdezte, hol sétáltatja. De akadtak szép számmal, akik megjegyezték, hogy közéleti tevékenysége alatt, márpedig hosszú évek óta képviselő, mintha eddig nem igazán látták volna kutyák társaságában, sem a menhely környékén. https://youtu.be/CascTwi5QP4 A Győr Plusz TV január 3-án forgatott a győri menhelyen.A riport, ami a téli hidegre való felkészülést mutatja be, hétfőn délután került ki a médium Facebook oldalára. Ebben szúrta ki a PS munkatársa a fekete-fehér keveréket, akivel Pollreisz pózolt a jól megkomponált állatbarát kampányfotókon.Forrás: Pestisracok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató