2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Ellenzéki szexbotrány: itt az első kép

Folytatjuk, amit elkezdtünk. Ellenzéki szexbotrány van ismételten weboldalunkon. Gréczy borzasztó látványa után egy hónap sem telt el szinte, és be is jelentettük, hogy itt a következő. Ezen cikkünk már pornográf képet is fog tartalmazni, így megkérjük azokat, akik még nem töltötték be a 18-ik életévüket, ugorjanak vissza a kezdőlapra.

Vissza a kezdőlapra

    Beharangozónk után égtek a vonalaink, egy perc nyugalmunk nem volt, mert jöttek a kérdések, áruljuk el, ki az, pedig direkt idéztünk a mostani szexbotrány szereplőjétől és voltak, akik már meg is fejtették. Nekik gratulálunk. Ezzel párhuzamosan, mivel a szimpla bejelentésünket fél nap alatt már több mint 70 ezer ember olvasta, elkezdődött a közösségi portálon is a találgatás. Voltak, akik azt szegezték nekünk, hogy bohócot csinálunk magunkból és teljesen hiteltelen lesz a Vadhajtások oldala, mert ha lenne valami a kezünkben, azt azonnal egyben kitettük volna, ahogy ezt Gréczyvel is tettük, vagy Wittinghoffal.   Most arra jutottunk, hogy a több száz kommentelőt is figyelembe véve, bevonjuk olvasóinkat, kommentelőinket, fejtsük meg együtt, kiről van szó. Ezt a szemétséget nem mi indítottuk el, emlékezzen vissza mindenki a Borkai-ügyre, hetekig kokainoztak, egy teljesen hazug történetet építettek fel. Pont az olyanok, akik egyike a mostani botrányban érintett. Ilyenkor már nem is tetszik ez a játék valószínűleg az ellenzéki firkászoknak, hiszen ez fogja pontosan megmutatni nekik, hogy innentől mondhatnak ezek bármit, tálalhatják úgy, ahogyan csak akarják, szimplán fröcsögés marad.   Picike kitérőnk után jöjjön akkor a liberális firkász, műsorvezető és találjuk ki együtt, hogy kiről is van szó a legújabb szexbotrányban. Bemutatunk pár sort egy vele készített interjúból, illetve idézzük, hogy milyen is volt, amikor a fideszesek felakasztásáról álmodozott. Ennél több segítséget nem tudunk nyújtani olvasóinknak. Természetesen, akik azt állítják, hogy hangulatot keltünk vagy blöffölünk, azokat is szeretnénk megnyugtatni, és betesszük első képünket. A képen a liberális műsorvezető háttal lesz. Következő cikkünkben természetesen szemből is megmutatjuk (más szexpózban).  Amikor a liberális műsorvezető a mostani szexbotrányunk érintettje, fideszeseket akasztgatna:   

Amikor a zugfirkászokból álló Jobbikos bohóc lap interjút készít vele, akkor is forradalmat vizionál:

Ez egy birka nép, nem akar forradalmat, nem akar harcot, de annak idején is az volt a helyzet, hogy nem volt más választás az életben maradáshoz. És amikor itt demokratikusan lezárják az összes lehetőségedet, hogy tiltakozz, még egy parlamenti obstrukció sem adott, akkor megint nem marad más. 
Ő így látja a dolgokat, szintén a fent említett interjúban:
Magyarországon a fideszparasztok a vidék részévé tették Budapestet. Az én szeretett városom akkora gyökér lett, mint még soha. Mindenkinek megvan a maga zenéje, az enyém a Jazz. És látom, hogy ezelőtt 10 évvel hány Jazz koncertre mentem el egy hónapban, és hányra megyek el most. 
És akkor itt az első kép róla, egyelőre háttal, mielőtt ismét ráborítanánk a világhálóra a teljes pornó-csomagját:
   A sikeres megfejtés után jön egy csavar a történetbe, utána pedig a teljes pornó-csomag.  Folytatjuk....    
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató