2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

A hétvégi forradalom érdeklődés hiányában elmarad

Facebook oldalán kesereg az ügyeletes "csegevara", Szabó Gábor ellenzéki főszervező, aki Orbán Viktor szombati évértékelő beszédére jelentett be tüntetést... Lefújta az eseményt, mert a kutya sem kíváncsi az eseményre.Az okokról is írt:

Többszázezer embert ért el eddig Várkert Bazárban tartandó orbánértékelő tüntetésünk esemény-oldala. És ebből 215 ember az, aki helyt áll tettekben is a szavaiért. A többi hangember, semmi más.

Szabó szerint:

Még akkor is igaza van a pártoknak, hogy nem hívják utcára az embereket, ha apátiájuk egy részét épp ők okozzák egymás elleni harcukkal. Ha február 16-ra ily kevesen jelentkeznek, akkor bizony a pártok együtt sem tudnának tízezres tömeget kivinni. A jelentkezők elsöprő többsége Kossuth téri, akik nem, azokat pedig ezennel azzá avatom, hisz bebizonyították bátorságukat és elkötelezettségüket máris. És bármilyen hatósági intézkedéssel szemben, mindenképp megrendeztem volna a tüntetést, de általános közöny közepette nem kockáztatom a legbátrabb magyarok testi épségét a lapuló gyávák miatt.

A tüntetést nem tartom meg. Jelen létszámmal pont az ellenkezőjét érnénk el, mint amiért azt összehívtuk.

 Vadhajtások.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató