2024. május 08. - Mihály
EUR : 389.06
USD : 361.45
Időjárás ikon17°14°

Bejelentést tettek a Soros-szervezetek ellen, vizsgálják meg nemzetbiztonsági szempontból őket

Megtették a bejelentést a Soros-szervezetek miatt. Alább közöljük a bejelentés indoklását. "Tisztelt Alkotmányvédelmi Hivatal!A 2013. évi CLXV. törvény 1. § (3) bekezdése alapján közérdekű bejelentést teszek.Kérem, hogy a Tisztelt Alkotmányvédelmi Hivatal nemzetbiztonsági szempontból elemezze a 2020. évi február hó 23. napon Budapestre szervezett megmozduláson részt vevő külföldről finanszírozott és támogatott szervezetek tevékenységét."
 Indoklás2020. évi február hó 22. napján 07 óra 54 perckor beszámoló jelent meg az origo.hu oldalon A teljes Soros-birodalom áll a Gyöngyöspata miatti tüntetés mögött címmel.(Ez a cikk a Vadhajtások.hu-n itt elolvasható)
A sajtóban megjelent információk arra engednek következtetni, hogy külföldről finanszírozott szervezetek próbálnak beavatkozni Magyarország politikai rendszerébe. Ezen befolyásolási törekvések felderítése, akadályozása, a módszerek megismerése a titkosszolgálatok (Alkotmányvédelmi Hivatal, Információs Hivatal) feladata. Az Alkotmányvédelmi Hivatal feladatai közé tartozik továbbá a nemzetbiztonsági védelem. Az Nbtv. 5. § e) pontja feljogosítja és kötelezi az Alkotmányvédelmi Hivatalt arra, hogy a központi államhatalmi és a kormányzati tevékenység szempontjából fontos szervek, intézmények és létesítmények biztonsági védelmét garantálja. Hogy pontosan melyek ezek az intézmények, azt a nemzetbiztonsági védelem alá eső szervek és létesítmények köréről szóló 2009/2015. (XII. 29.) Korm. határozat tartalmazza.
 
Kérem, hogy a Tisztelt Alkotmányvédelmi Hivatal nemzetbiztonsági szempontból elemezze a 2020. évi február hó 23. napon Budapestre szervezett megmozduláson részt vevő külföldről finanszírozott és támogatott szervezetek tevékenységét. Budapest, 2020. évi február hó 22. napon.
  A Soros-féle szervezetek ellen a bejelentést Tényi István tette.  
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató