Vadhajtások

Niedermüller: Van, hogy ballagok haza, és valaki odaszól, hogy te rohadt, szemét állat

A Sorosblog kérdezte a rasszista polgármestert. Mint ismert, VII. kerület DK-s vezetője az ATV stúdiójában tett egy fehérellenes kijelentést, ami nagy botrányt kavart, a lemondás viszont “jó” gyurcsányista politikushoz méltóan eszébe sem jutott.

Az ominózus kijelentését most a 444.hu-n magyarázza:

Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem tartottam megterhelőnek ezt a tüntetést itt az épület előtt, de nem azért mert félek, hanem mert elképesztőnek tartom azt a gyűlöletet, ami egy ilyen tüntetésen meg tud nyilvánulni. Mert induljunk ki a legrosszabból, hogy még ha meg is sértettem egy társadalmi csoportot, Ön szerint ez a normális reakció rá? Hogy egy döglött patkányt ideküldenek, hogy a Facebookot telerakják képekkel leszúrt sertésekről és ráírják a nevemet? Bennem semmilyen személyes sértettség sincs, mert én politikáról beszéltem, és engem az sem különösebben nem rázott meg, hogy a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elítélt engem, mert azt gondolom, hogy a püspöki karnak inkább a papi pedofíliával kellene foglalkoznia, nem velem.

 

Nekem vannak meleg barátaim és tudom, hogy mit jelent nekik az, hogy itt kell élniük, pedig nekik is egy életük van. Az, hogy mi heterók vagyunk, mi szorítjuk be őket ilyen ketrecekbe. De nem akarok LMBTQ-felszólaló lenni, csak nem értem, hogy miért kell emberek mindennapi életét korlátozni?

– fejtette ki Niedermüller.

A Soros-blog munkatársa azt kérdezte a rasszista polgármestertől, hogy szerinte a mondatai után megválasztanák-e újból.

Szerintem megválasztanának, de azt is hozzáteszem, hogy azért van olyan, hogy ballagok haza a kerületben és valaki odaszól, hogy te rohadt, szemét állat. Vagy ennél csúnyábbat. Persze, hogy van ilyen, de pont erről a gyűlöletről beszéltem az előbb.

Forrás: Soros-blog