Vadhajtások

Kiderült, hogy nem Orbánnak, hanem Erdogannak vannak “statisztái”

Emlékszik még mindenki a második röszkei ostromra? Igen, január végén, amikor 50 migráns éjjel támadta meg a magyar határt. Erről közöltünk videót is.

Íme:

Az ellenzéki megmondóemberek azzal kezdték támadni a kormányt, hogy Orbán felbérelt cigányokat, meg a tökünk se tudja, hogy kiket és azok rohanták meg a röszkei határátkelőt, így a szemét Fidesz megint tudja riogatni a népét a migránsveszéllyel.

Ez olyan kb. mint, amikor a Fidesz békemenetet tart, vagy ünnepi összejövetelt és azt terjesztik, hogy lengyeleket buszoztatnak, illetve a választásokon a hazánkba utazó ukránokról szólnak. A demagógia tombol ilyenkor. Nem veszik észre az álproblémát, még akkor sem, amikor naponta jönnek a hírek a görög-török határról, ahol tízezrek próbélnak betörni a kontinens területére.

Aztán most kiderült, hogy nem is volt olyan hülyeség ez a statiszta dolog. Viszont nem az Orbán, hanem a török kormány próbálkozik ezzel. A görögök rengeteg olyan felvétel mutattak be az elmúlt napokban, amelyeken látszik a török fake news propaganda. Erdoganék azt akarják elhitetni a világgal, hogy a görögök mennyire kegyetlenek szegény migránsokkal.

Ebben a cikkünkben bemutattuk, hogy ki valójában a brutális.

Most pedig jöjjenek a törökök és a statisztáik…

A médiában elkezdték nyomni a 2015-ös, Magyarországon készült felvételeket.

A görög szigeteket elérő migránsokat is úgy mutogatták, mint akik meg lennének hurcolva. Nem csoda, hogy ezeket a riportereket, NGO aktivistákat elkedték üldözni a feldühödött görög szigetlakók.

 

A legaljasabb videóról már írtunk. Ezen volt látható, hogy a migránsok még a gyerekeiket is bevetik, csak minél több érzékenyítő felvétel készülhessen.

 

A görög-török határon ostromló migránsokat levetkőztették a törökök és velük is nagy érzékenyítésbe kezdtek, csak nem jók ezek a statiszták, mindig elrontanak valamit.

 

Mutogatják a törökök őket, hogy a görög határőrök elveszik a ruhájukat, pénzüket, mobiltelefonjaikat stb… aztán:

 

De, a hab a tortán ez a felvétel, ennél nagyobb ripacsot még nem láttam:

Ezt még gyakorolni kell, mert a felvétel közben több migráns is nevetgél, illetve nincsenek összhangban a történésekkel 🙂

 

Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu

T.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2