Vadhajtások

A szélsőliberális Justin Trudeau börtönbe záratná a homoszexualitást ellenző szülőket

Börtönbüntetéssel súlytaná a miniszterelnök által támogatott kanadai törvényjavaslat azokat a szülőket, akik ellenzik gyermekük azonos neműekhez való vonzódását.

 

A C-8 névre hallgató jogszabálytervezetet Justin Trudeau miniszterelnök is támogatja, és 5 évig terjedő börtönnel büntetne bárkit, aki bármely kiskorút szándékosan terápiára küld az ügyben, a vele született biológiai nemét támogatja és nem engedi, hogy más neműként határozza meg önmagát.

A szabályozás nem csak terapeutákra vonatkozna, hanem “mindenkire”, így a szülőkre is. Egy torontói székhelyű jogvédő szervezet szerint viszont ezzel a szülői jogokkal és a vallásszabadsággal mennek szembe.

 

“Ha egy szülő vagy, akinek nemi zavarokkal küszködő gyermeke van és segítenél neki, hogy megbarátkozzon a biológiai nemével, vagy ha egy gyülekezet lelkésze vagy, és Krisztus erejéről beszélsz, amely képes homoszexuálisokat és transzgendereket is megváltoztatni, letartóztathatnak.” – állítja David Cooke, a szervezet egyik szakembere, aki elemzést írt a tervezetről.

 

Meggyőzödése, hogy a Trudeau kormánynak a szexualitásról és a nemekről alkotott normális, keresztény világnézet felszámolása a célja.

 

Forrás: Christian Headlines, Hit Rádió