Vadhajtások

Norvégia: fejvesztve menekülnek a cigányok a koronavírus elől, százával hagyják el az országot

Oslóban repülőutakat szerveznek a romák számára (akiknek nincsen norvég állampolgárságuk), hogy vissza tudjanak térni Romániába. Azért volt erre szükség, mert a cigányok rettegnek a koronavírusos (COVID-19) fertőzésektől.

A hét elején egy 63 fős cigány csoport, akik román állampolgárok, busszal mentek vissza a hazájukba. Egy újabb 140 fős brigád is megpróbált visszatérni ugyanezen az útvonalon, de a járvány következtében a határok bezárása miatt nem tudtak már elutazni – jelentette a norvég Dagbladet.

Ennek eredményeként Osló elindította saját járatait, hogy szerdán eljutassa a csoportokat Romániába.

A városban élő legtöbb cigány – akik tipikusan hajléktalanok, és egyik helyről a másikra utaznak az országban – kifejezte kívánságát Romániába való visszatérésére. Aggódnak a vírusnak való kiszolgáltatottság miatt, és otthonukban lévő rokonaik miatt is aggódnak – mondta Raymond Johansen városi tanácsos a Dagbladet-nek.

Johansen elmondta, hogy a város szintén lépéseket tesz annak biztosítása érdekében, hogy azok a romák, akik Oslóban maradnak, megértsék a vírus terjedésének lassítására bevezetett új intézkedéseket.

A hatóságok is ösztönzik a cigányokat, hogy távozzanak Norvégiából, mivel ez segít enyhíteni a város szociális szolgálatainak nyomásán, mivel küzdenek annak érdekében, hogy lakást és orvosi forrásokat találjanak minden hajléktalan ember számára, akinek a járvány következtében égetően szüksége lenne óvóhelyre.

A “roma járatok” nem korlátozódtak Oslóra, Bergenben körülbelül 23 cigánynak biztosították a hazarepülést, miután a városban a járvány következtében minden hajléktalan létesítményt bezárták.

Érdekes lesz majd az elkövetkező néhány hónap a románoknál, mivel ezen csoportok között rengeteg bűnöző elem van, az oláhok bele fognak rokkanni a cigánybűnözésbe… És akkor még nem említettem a spanyolországi autótolvaj maffiát, amely a legszervezettebb a világon.

Közben a franciáknál is felütötte a fejét egy hasonló jelenség, ott az algírok és a tunéziaik hagyják el tömegesen az országot. Érdekes, ők az egész évben verik a mellüket, hogy ilyen meg olyan FRANCIÁK és az első veszélyhelyzetnél otthagyják az országot…

 

 

70000 tunéziai hagyta el Franciaországot két hét alatt…

 

Azt elmodhatjuk most már, hogy a koronavírus pusztításával okosabbak lettünk. Gondolok itt többek közt az EU impotenciájára, a túlzó globalizmus bukására, a nemzet államok harcára, a határok lezárására, olyan segítségekre, mint amit az oroszok ajánlottak fel… stb.

Ez mind azt jelzi, hogy a világjárvány vége után sok mindent újra kell gondolni.

Azt is meg kell említeni, hogy Nyugat-Európában a migránsok azok, akiket nem lehet kordában tartani, a kijárási tilalom ellenére rengetegen vannak az utcákon és a tereken.

 

 

Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu

T.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2