Vadhajtások

A Vadhajtások.hu bemutatja a névtelenséget kérő O1G maszkok készítőit

Frissítés:

Cikkünk megjelenése után, mindent eltüntettek a Facebookról. Szerencsére itt a cikkünkben továbbra is minden elérhető monitorképek formájában. Eszünk ágában sincsen eltávolítani.

 

Tegnap ahogyan arról beszámoltunk, egy névtelenséget kérő hölgy, O1G maszkokkal rukkolt elő. Cikkünk megjelenése után alig 5 perccel már tudtuk is ki a hölgy. Az internet népe a fórumunkon ezt észrevette és elindult a lavina. Mára temérdek levelet kapott, pedig még mi meg sem osztottuk, ezért pótolnánk most.

 

A hölgy aki az O1G maszkban pózolgatva ad a narancs.hu-nak interjút, névtelenséget kérve:

Mikóné Hírth Bea

 

De mi picit jobban utánajártunk, és be is mutatnánk akkor Beát. Cikkünk alsó részében pedig a gyártót, illetve az árusítás menetét a maszkoknak.

 

Mikóné Hírth Bea O1G maszkban és maszk nélkül

 

 

Ki is ez a Bea asszonyság?

A nyolcas körzetben Gyulán a külföldön dolgozó Mikó Jánost fűzték meg Galbácsék, akinek nem is a személye, hanem sokkal inkább a felesége az érdekesebb. Na nem kell mindjárt rosszra gondolni, mert ha az ember találkozik a hölggyel, mint jelenséggel, mint élő magyar rögvalósággal, akkor rögtön megértjük Mikó urat, hogy miért menekül el jó messzire itthonról. Mikóné Hirth Beáta feladata a mocskolódás, pocskondiázás, rágalmak és hazugságok terjesztése, nem csak a facebookon, hanem a munkahelyén is (háziorvosi asszisztens), ahol már a Petrovics Hajnalka doktornőhöz járó betegek is elkezdtek panaszkodni. Ugyanis Mikóné Hirth Beáta a város alkalmazottjaként nyíltan és erőszakosan agitál, mocskol és uszít a munkahelyén, teszi mindezt a város pénzén közalkalmazottként munkaidőben. Egyes beszámolók szerint már van, aki fél elmenni a háziorvosához, mert nem kíváncsi az agitáló és hazug beszédre, melyet Mikóné folytat. Friss értesülésünk szerint Mikónét munkáltatója, az Alapellátási Intézmény vezetője többször nem találta bent munkaidőben a munkahelyén, ugyanis többször a közpénzből fizetett munkaidejében – munkavégzés helyett -kampányolni ment. A mai napon pedig egy rutinellenőrzés során meg is bukott akkor, amikor férje szórólapját az idős beteg embereknek felírt receptek közé csempészve törvénytelen módon kampánytevékenységet folytatott munkaidőben, az adófizetők pénzén! Mikóné odáig jutott, hogy a saját testvére sem beszél vele, aki egyébként a polgármester támogatója, írja egy gyulai blog Beáról.

 

Olvasónk írta: 
Magyarul leszarta a betegeket, továbbá amikor meg bent volt, akkor az időseknek átadott receptek közé a férje szórólapját helyezte be…Emiatt a főnöke az alapellátás vezetője, nagyon helyesen kibaszta.
Emiatt munkaügyi pert indított, és képzeljétek el, hogy az ügyvédje nem más, mint a Helsinki Bizottságos Tóth Balázs.
A bandájáról azt kell tudni, hogy ez egy homoszexuális brancs, a homoszexuális lobbi vidéki alapszervezetének is nevezhetjük, ugyanis ezt a maszkos akciót is egy Ágoston Mihály nevű közismerten homoszexuális férfivel szervezik, szervezték és a maszkokat is vele készítik. Csak ő most nem mutatkozott a nyílt színen.
Azt tudni kell, hogy ha ezek nyertek volna ősszel, akkor a Pécsen most látható förtelmet, az első vidéki Pride-ot, Gyulára hozták volna a szervező egyesülettel, ami a Betyársereg központjában egy érdekes provokáció lett volna.
De labdába sem rúgtak, Mikóné férje 6,3%-ot kapott, mint ahogy a buzi banda sem kapott ennél többet, ugyanis a fideszes team letaposta őket, mint a szart!
Csatolok egy képet, amin a díszes társaság szerepel!
Balról jobbra:
Szűcs András (Ágoston Mihály élettársa)
Ágoston Mihály
Mikóné
Csóka-Szűcs János a brancs vezetője
Borbély Ferenc

 

Bea ezekben a percekben magyarázkodásba is kezdett Facebook-oldalán, mert a Vadhajtások.hu országos balhéjába futott bele. Aki kíváncsi Bea magyarázkodására, az kattintson ide.

 

De idemásoljuk Bea mivel magyarázza. (Változtatások nélkül közöljük írását)

TÉNYLEG AZ A BAJ, HOGY MI A FELIRAT és NEM AZ, HOGY NEM VOLT IDŐBEN BIZTOSíTVA A MASZK???
A tegnap kialakult félreértés miatt szeretnék néhány gondolatot megosztani!
A kezdeményezés, hogy varrjunk maszkokat az egészségügyben dolgozók részére nagyra értékelem. Én magam is hetek óta “sima fehér “ maszkokat varrok a szabadidőmben önkéntes munkában, függetlenül attól, hogy ezt sehol nem tettem ki a Facebookon !!!Egészségügyben dolgoztam 18 évet , a kórházban és az alapellátásnál is számtalan kollegám és osztálytársam van. Sajnos több helyről érkezett megkeresés , hogy segítség kellene , méghozzá maszkokat kellene varrni mert NINCS!!!! A gyógyszertárakban sem lehet beszerezni, vagy csak korlátozott számban és nagyon drágán ! Ezért neki álltunk a “sima fehér “ maszkok varrásának mi is, már közel 1 hete! Sajnálatos módon összefüggésbe kerültünk a Márton Mónika általi kezdeményezéssel , melyet itt szeretnék nyomatékosan leszögezni, hogy 2 egymástól teljesen független kezdeményezés!!! Ezúton szeretnék elnézést is kérni ha esetleg a poszt miatt hátrányos helyzet érte Mónit és segítőit! Nem ez volt a szándékom !!! Természetesen tisztában vagyok azzal is hogy a jelenlegi helyzetben nincs helye a politikának , hanem összefogásra van szükség! Ennek érdekében kezdtük el a maszkok varrását és kiszállítását !A saját célra “gyártott “ maszk ami a netre felkerült csupán figyelem felhívás lett volna , hogy NINCS maszk , bármennyire is ezt állítja a kormány ! ( tegnapi napon érkezett a szállítmány Kínából).
Erről lett volna szó és nem többről !!!
Maga az üzenet is : “1” “O”rszágos “G”ond, hogy NINCS maszk! Az hogy ki mit lát bele ebbe a logóba?….mindenkinek a maga döntése!
Mégegyszer el szeretném mondani, hogy a cél a jelenlegi helyzetben a FIGYELEM FELHÍVÁS volt és nem a politizálás!Sajnos rossz üzenet irányába ment el a történet a megfogalmazás miatt!
2019-ben, tehát a tavalyi év végén jelent meg a koronavírus Kínában és előre látható volt, hogy pár hónap elteltével nálunk is meg fog jelenni. 2020 januári és februári képviselőtestületi ülésen kérdeztük az illetékesek vezetőjét, hogy ennek a vírusnak a megjelenésére mennyire vagyunk felkészülve. Mindkét alkalommal azt a választ adta, hogy legjobb tudása szerint maximálisan.
Márciusban beköszöntött a járvány hozzánk is, de mind a kormányt, mind a városunk egészségügyi alapellátását érzékelhetően meglepte.
Most mikor már világjárvány van , akkor jutott eszébe a felelősöknek hogy ilyet rendeljen.
Korábban feltettük kérdésbe az illetékeseknek, hogy egy esetleg járványra megfelelően fel vannak készülve ?Ezek a kérdéseink akkor hangulatkeltésnek lettek beállítva. Gyulán önkéntesek között elsőként vett részt csapatunk szájmaszkok varrásában. Igen is fontos számunkra a helyzet! Nem politikai haszonszerzés céljából teszük ezt, hanem a magukra hagyott egészségügyi dolgozók védelmében teszük, és hogy felhívjuk az emberek figyelmét, hogy az elmúlt 2 hétben megint csak a civilek tettek a magyar egészségügyért elsőként!
Szerencsére a kormányunk alkalmatlan munkáját önkéntes emberek áldozatos munkával próbálják megmenteni, akiknek én magam is nagyon hálás vagyok. 🙏🏽
Én is 1 vagyok a nagyon sok ember közül az országunkban, aki ilyet gyárt. Természetesen nem felirattal, de sok szájmaszk készült általam is.
Ez a “ logóval” ellátott pedig legyen a már mostanra bizonyított felelőtlen és alkalmatlan emberek kritikája. Ha egy sima fehér száj maszkot posztoltam volna akkor arra senki nem figyelt volna…Külön köszönjük, hogy a kormányoldal is beszállt ennek terjesztésébe! Egészségügyi dolgozóként a valóságot tapasztaltam meg hogy nincs semmi és úgy küldik minden napi “háborúba “ a dolgozókat, akiknek nem szabad megszólalni sem ebben az ügyben. Ráadásul pont az a két terület a leginkább érintett ahol évekig dolgoztam!! Azért mert én nem posztoltam a sima fehér maszkok varrasát attól még önkéntesként rengeteget varrtam mert az egészségügy dolgozókat féltem, akik nap mint nap ki vannak téve egy esetleges fertőzésnek a megfelelő felszerelés hiánya miatt,viszont munkahelyüket féltve nem nyilatkozhatnak erről! Országos a probléma, és senki nem beszélhet róla 😞pedig az egészségügyi csoportokban napi szinten ezeket beszéljük sajnos 😞
1 Országos Gondra szerettem volna felhívni a figyelmet politikai nézettől függetlenül!!!

 

Bea törölte írását, véletlenül nekünk azért megvan:

 

 

 

 

 

Lássuk a maszkok gyártóját és árusítóját:

 

 

Varjú Zoltán a veszélyhelyzetet kihasználva O1G maszkok gyártásával nyerészkedik

 

 

Varjú Zoltán profiljáról megtudhatjuk, hogy Soltvatkerten lakik és a saját maga ura.

 

Íme a veszélyhelyzet alatti tevékenykedése:

 

 

 

 

 

 

 

Jó munkát kívánunk a hatóságoknak!

 

Vadhajtások.hu.