Vadhajtások

Ismét aljas hazugság a 444-től: az olaszok szellőztetőt kaptak lélegeztetőgép helyett Putyintól

Ráadásul azok 80 százaléka használhatatlan szerintük.

Soros Györgyről tudjuk, hogy annak ellenére sem tanult meg rendesen angolul, hogy évtizedek óta az Egyesült Államokban él. Most a rendkívül független blogjáról, a 444-ről derült ki, hogy fordítani sem tudnak angolról magyarra.

Történt ugyanis, hogy Putyin orosz elnök felajánlotta segítségét az olaszoknak a járványhelyzet enyhítésére. Hamar meg is érkezett 4 teherszállító repülőgép Olaszországba, orvosi műszerekkel, rengeteg lélegeztetőgéppel, fertőtlenítő járművekkel, teherautókkal és egy 100 fős orvosokból és epidemiológusokból álló csapattal.

Erre a Soros-blog az orosz Moscow Times (moszkvai 444) alapján kitett egy cikket Putyin ajándéka az olaszoknak: 80 százaléka használhatatlan címmel. Ebben leírták, hogy Putyin 600 szellőztetőt küldött Olaszországba egyéb felszerelések mellett:

Íme a BOTOS TAMÁS nevű szarházi Facebook oldala.

Vagyis a lélegeztetőgépek felkent papjainak sikerült a VENTILATORS szót szellőztetőnek fordítani, hogy az „epidemológus”-ról már szó se essék (ez utóbbit azóta sem sikerült kijavítani).

Természetesen a Moscow Times cikke is fake news, semmilyen konkrét problémát nem jelölt meg az oroszok által küldött szállítmányról.

Forrás: 888.hu