Vadhajtások

Brüsszelben simán fejbe rúgják meg lepofozzák a rendőröket a bevándorlók – Videó

Egy újabb videót osztott meg a bevándorlásellenes Vlaams Belang (Flamand Érdek) nevű párt a meghitt brüsszeli mindennapokról. 

Nemrég közzétettünk egy zavargásról szóló cikket, ami szintén az Európai Unió fellegvárában történt. Ezt muszáj mindig összefüggésbe hoznunk azokkal az EU-s büntetésekkel, amiket kirónak hazánkra a brüsszeliták. Magyarországot és Lengyelországot azért marasztalnak el folyamatosan, mert nemet mondtunk a migrációra. Legutóbb a röszkei tranzitzóna miatt kaptunk leszúrást a “haladóktól”.

Nem kell ezzel foglalkozni. Mi inkább tekintsünk szánalommal Nyugat-Európára, azokra akik megásták a saját sírjukat. Hogy is mondta gróf Apponyi Albert?

 

„Önök most megásták Magyarország sírját, de Magyarország ott lesz a temetésén mindazon országoknak, amelyek most itt megásták Magyarország sírját.”.

 

Ez az eset tegnap történt, Brüsszel Anderlecht nevű kerületében, ahol már alig van fehér ember, ez is egy – a liberálisok által “nemlétezőnek” gondolt – No-Go-Zóna, ahova a rendőröknek is veszélyes intézkedniük. Éppen egy késelés gyanúsítottját akarták előállítani a zsaruk, amikor nehézségekbe ütköztek. Egyiküket még lazán fejbe is rúgták, meg le is pofozzák pl. a sűrű Allah Akbarozás közepette…

Ezt akarjuk? Köszönjük, nem kérünk ebből!

Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu

T.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2