2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Rendkívüli: Összefogtak a Fradi és az Újpest Ultrái, együtt emlékeznek a Deák téren

Ahogyan arról beszámoltunk, a brutális gyilkosság után, a szurkolók bejelentették, hogy megemlékezést fognak tartani. Ezekben az órákban eldőlt. A Fardi ultrái is csatlakoznak az Újpestiekhez.  Együtt vonulnak, és emlékeznek meg a bestiális kegyetlenséggel meggyilkolt két fiatal szurkolóra.  Tegnap a Fradi ultrái külön is megemlékeztek, és a Deák térre vonultak. A Green Monsters szurkolói brigád számolt be az eseményről, és tett közzé képeket:

A ferencvárosi csoportok is elbúcsúztak a meggyilkolt fiatal szurkolóktól!

  Videó a megemlékezésről, szavak nélkül:      Alább a közleményük:Szurkolótársaink!Szörnyű események következményeként a napokban brutálisan meggyilkoltak 2 nagyon fiatal szurkolót. A történetet sajnos mindenki ismeri már. Fontos ügyekben összefogtunk eddig is riválisainkkal, ez is most egy ilyen. Ezért a hétfői, Fradista csoportok megemlékezése után, természetesen részt veszünk a teljes szurkolói társadalom közös részvétnyilvánításán is.
Találkozó:Csütörtök 18.45Madách Imre tér (300m a Deák tértől az Astoria irányába)Öltözet: fekete19.00-kor együtt átsétálunk a közös megemlékezésre a többi táborhoz. Alkoholnak, provokációnak helye nincs!Aki teheti jöjjön el!
 Az Újpest Ultráinak a közleménye: Tisztelt Szurkolótársaink!Szörnyű tragédia érte péntek hajnalban az Újpest-tábort és a magyar szurkolói mozgalmat.Ezért csütörtökön 19:00-kor a vérontás helyszínén, a Deák Ferenc téren fogunk megemlékezni a kegyetlenül meggyilkolt szurkolótársainkról.
Gyertyát gyújtunk a 16 éves Martinovics László és a 21 éves Khéli Gergely emlékére.A gyász mellett üzenjük minden becstelen bűnözőnek, hogy nincs helyük többé a városunkban.A megemlékezésre több rivális szurkolótábor és a Carpathian Brigade tagjai is jelezték részvételi szándékukat, őket is várjuk a Deák térre.Az Újpest-tábor 17:30-tól gyülekezik Újpest főterén, ide várjuk László és Gergely barátait, a REAC és a Vízművek szurkolóit is, innen pedig 18 óra után együtt megyünk a belvárosba.Kérünk mindenkit, hogy a megemlékezésre mindenki sálban vagy maszkban érkezzen, valamint hozzon magával mindenki egy szál virágot vagy mécsest is.Újpest Ultras
     
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató