2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Kezdődhet a visítás: kikerült a NAT-ból a kamu finnugor elmélet

Őstörténeti legendákat tettek a történelemtankönyvekbe
- picsogja a magyargyűlölő (Független) Index.A téma: átírták és engedélyezték is az új Nemzeti Alaptanterv (NAT) szerinti történelemtankönyveket. Ez nagyon nem tetszik a balliberálisoknak.
jön az új magyar őstörténet, melyben a finnugor családfa már csak egy elmélet
- nagyon kiakadtak a "függetlenek", majd hozzáteszik:
A Történelemtanárok Egylete (TTE) szerint az új könyvek módszertanilag több évtizedes visszalépést jelentenek.
Végre! Ez kellett nekünk magyaroknak, ettől vagyunk büszkék, hogy mától már az igaz történelmet kell tanulnia a gyerekeinknek és nem a kommunista hazugságokat.Az új tankönyvek – a felmenő rendszer miatt most az ötödikesek és a kilencedikesek – mostanra elkészültek, júniusban engedélyezték is őket, és már fent vannak teljes terjedelemmel a neten is - írja az Index. El kell keserítenünk a liberálisokat, itt nem lesznek szobordöntögetések. Sőt, a hazaszeretet fog így erősödni. Azt kifogásolják a rohadékok, hogy
a magyar történelemből főleg csak a győztes csatákat, pozitív eseményeket hangsúlyozza.
A nemzeti oldalon, mi mindig ezt hiányoltuk. Rengeteg győztes csatánk volt, és mindig csak negatív eseményekről kellett tanulnunk. Szóval ez üdvözlendő dolog.   [caption id="attachment_70410" align="alignnone" width="1108"] Résztvevők a Szalay utcában a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) demonstrációján, amelyen az új Nemzeti alaptanterv (Nat) és a szakképzés átalakítása ellen tiltakoztak 2020. február 14-én.[/caption]   Ezért tiltakoznak ezek mindig. Zsigerből gyűlölik a magyarságot.Az Árpád-házi dinasztia „nem finnugor eredetű”Az új tankönyv azt írja, hogy „a 9. század közepén a Magyar Nagyfejedelemség népe részben már átköltözhetett a Kárpát-medencébe, a Vereckei-hágón és Erdély hágóin keresztül”. Az onogurokat magyarul beszélő elő-magyarokként mutatja be (ez szintén a kettős honfoglalás elméletéhez kapcsolódik), illetve a finnugor nyelvrokonság csak egy 19. századi elmélet, és több helyen is a kizárólagos hun leszármazásról van szó.Külön említést érdemel a rovásírás is. Remek! Köszönjük!        
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató