Dobrev kikelt magából a Parlamentben, Kocsis Máténak kellett letaposnia – Videó

Felháborító, hogy éppen az beszél korrupcióról, akinek a férje és a családja például a kormányzása idején az áramszolgáltatás díját megduplázták a lakosságnak, miközben az ő cégcsoportja olcsóbban jutott áramhoz – minderről Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője beszélt Dobrev Klára felszólalása után. 

 

Az ócska Dobrev ezt írta a Facebookon:

Orbán Viktor ma azt akarja írásba foglalni, hogy csak akkor kell neki az uniós pénz, ha azt el is lehet lopni!
Most magyarok millióinak európai jövőjét veszélyezteti azzal, hogy zsarolja az Európai Uniót. Ez bűn a nemzet ellen.

 

Kocsis Máté elmondta, hogy Dobrev Klára, gyurcsányista EP-képviselő a felszólalásában vitáról beszélt, miközben felszólalása után távozott az ülésteremből.

A Fidesz frakcióvezetője közölte, hogy

a moszkoviták brüsszeliták lettek, és továbbra is a nemzetköziséget képviselik.

 

Felháborító volt, hogy éppen az beszél korrupcióról, akinek a férje és a családja például a kormányzása idején az áramszolgáltatás díját megduplázták a lakosságnak, miközben az ő cégcsoportja olcsóbban jutott áramhoz. Különösen aggályos, hogy ez a nő szóvá teszi, hogy a magyarok nem tudnak a Balatonra járni nyaralni. Ha jól emlékszem Gyurcsány és feleségének a kutyája nyalogatta Putyin kezét – mondta Kocsis Máté a keleti nyitás kapcsán.

Forrás: Origo

Check Also

Retteg az SZFE bohócainak a vezére: a teljes ellenállást, blokádostul, mindenestül személy szerint az én nyakamba varrják

Nyilatkozott a Csernai nevű SZFE-vezér. Elmondása szerint jó nagy szarban van: Jelenleg zajlik ellenem egy …