Hollik bevadult, ő is megtaposta Dobrevet, a véres kezű Apró unoka mer tisztességről beszélni a Parlamentben

A Fidesz kommunikációs igazgatója reagált Gyurcsány Ferencné undorító, provokatív felszólalására:

 

Reagáltam Dobrev Klára hazugságaira, amiket ma a Parlamentben elmondott. Bár Gyurcsány felesége vitára invitált minket, válaszainkat már nem várta meg, bandájával együtt elviharzott a teremből. Ilyen egy igazi demokrata…

 

Kocsis Máté reagálása ITT ÉRHETŐ EL.

Dobrev Klára személyében “egy véreskezű kommunista belügyminiszter unokája” szólalt fel kedden az Országgyűlésben – tartalmazza a Fidesz kommunikációs igazgatójának a videó-nyilatkozata, amelyet kedden juttatott el az MTI-hez. Hollik István arra reagált, hogy a Dobrev Klára a DK európai parlamenti képviselője felszólalt a parlament keddi rendkívüli ülésén.

Az ellenzéki politikus a vitában jelezte, hogy a DK frakciója nem vesz részt az uniós helyreállítási csomagról szóló javaslat szavazásán. A kommunikációs igazgatótó úgy fogalmazott: az az ember beszélt tisztességről, aki egy olyan villából érkezett, amit 1944-ben kártérítés nélkül egy zsidó családtól koboztak el, majd a kommunisták adományozták “Gyurcsányné” családjának.

Az az ember beszélt az uniós pénzek szakszerű felhasználásáról – folytatta – aki a Medgyessy-kormány kormánybiztosaként úgy készítette elő az EU-s programokat, hogy a pénzből több milliárd forintot kellett visszafizetni miatta. Az az ember beszélt jogállamiságról, akinek a férje, Gyurcsány Ferenc “képviselőket veretett meg rendőrökkel” – tette hozzá.

Továbbá az az ember beszélt korrupcióról, akinek a férje kétszeresére emelte a magyar családok villamosenergia-számláit, saját gyárának viszont, a “Gyurcsány-műveknek” olcsóbban adta az áramot – mondta Hollik István.

 

Forrás: MTI és Hollik István Facebook

Check Also

Itt az újabb felháborító álhír: egy szó sem igaz abból, hogy pünkösdig zárva maradnak az éttermek és szállodák

Kormányzati Tájékoztatási Központ cáfolta, hogy Magyarországon pünkösdig zárva kell tartaniuk a szállodáknak és éttermeknek. MAGYARORSZÁG …