Brékó

Böjte Csaba is koronavírusos

A ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, a Facebook-oldalán jelentette be a hírt.

Böjte Csabát szomorúság tölti el, hogy elkapta a kórt, sajnos a fertőzés miatt most nem mehet emberek közé, így szentmiséket sem tud tartani.

„Megvolt a koronavírus teszt és sajnos pozitív lett az eredmény! Ez a pozitív teszt azt mutatja, hogy nem csak a külvilágban, de már az én szervezetemben is konfliktus, háború zajlik! Ezt a csetepatét én úgy érzékelem, hogy sokat köhécselek, fáradtabb vagyok és főleg nem mehetek az emberek közé, nem tarthatok szentmisét, valószínű, hogy nem is tudnék egy órácskát beszélni köhögés nélkül…” – mesélte.

„2016 őszén tartottam egy sorozatot az áldott békéről. Kollégáimat megkérem, hogy ezeket az elmélkedéseket adják közre esténként 18.00 órától, és ígérem, ha Isten segít újból elkezdjük a közös élő imádkozást is! Addig imádkozzunk, – ahogy lehet, külön-külön – hogy béke legyen a testünkben, a családjainkban, a munkahelyeken, a népek, nemzetek között, e gyönyörű nagyvilágban! Imádkozzunk, hogy mi emberek békében tudjunk élni Teremtőnkkel, egymással, és e földön élő növényekkel, állatokkal, minden teremtménnyel! Karácsonyra a béke ünnepére készülünk, teremtünk békét magunkban és világunkban!” – mondta Böjte Csaba.

Forrás: Metropol

Check Also

Büdösszájú Tordai: Nem növekszik a halálozási szám, csalhatnak az adatokkal

Az ATV Start című műsorában Tordai Bence és Harangozó Tamás értelmezte a járványügyi adatokat. A …