Rákay Philip: Hányingerem van a ballib erénycsőszöktől!

A Szájer-ügy margójára:

Senki sem állította soha, hogy a Fidesz tökéletes volna, Ti bezzeg Grál lovagok vagytok, ugye? Gyurcsánytól Fekete-Győrig, Dobrevtől Donáthig, meg a többi. Na persze!

Meddig soroljam a rendszerváltoztatás óta eltelt három évtized balliberális közszereplőihez köthető, politikai-gazdasági anomáliákat, bűncselekményeket és a vállalhatatlan emberi „botlásokat”? Kezdjük?

Ki lopta el gyilkos kommunista családjával többmillió magyar szabadságát, majd lett multimilliárdos az ügyesen elsíbolt állami vagyonból?
Kinek az apja keveredett lelkészként súlyos szexuális zaklatási ügybe?
Ki miatt lettek öngyilkosok azok a libatenyésztők, akiket elfelejtettek az elvtársak a jól menő cégükből kifizetni?
Melyik balos érdekkörhöz tartozott az a cég, amely a vörösiszap katasztrófát és ártatlan emberek halálát okozta?
Kinek és miért állt érdekében elkótyavetyélni a magyar közművagyon és villamoshálózat jelentős részét, kiszolgáltatva, kifosztva a hazánkat?
Kinek jelentett ezer milliárdos üzletet az a 2010 előtt megkötött, számtalan, igen előnytelen PPP-szerződés, amelyet egészen 2040-ig kell majd a közösből törleszteni?
Ki szabadította rá – teljesen tudatosan – magyar családok százezreire a visszafizethetetlen devizahiteleket, amelyekkel adósrabszolgaságba kényszerítették a magyar társadalmat?
Melyik az a párt, amely kvázi a „semmiből” bukkant elő közös olimpiai álmunk meggyilkolásával, s azóta is ezer szálon kötődik nyugati titkosszolgálatokhoz, napi szintű, vegytiszta hazaárulást elkövetve?

Meddig soroljam?

És most Ti dörzsölitek a kezeteket Szájer kapcsán, eljátszva a morális hőst?

Mikor kértetek a fentiekért, vagy a számtalan, tonnányi gazemberségért valaha is bocsánatot? A hazánk folyamatos, előre megfontolt szándékkal elkövetett el- és kiárusításáért… Mikor távoztatok bármikor is önként a közéletből?
A kérdés persze költői. Moral insanity az egész bagázs…
És közben még ti mertek arról papolni, komoly ábrázattal, feltartott mutatóujjal, hogy a Fidesz képmutató? Csak azért, mert Szájer is azon szakértők egyike, aki dolgozott az Alaptörvényen, s szerintetek innentől kezdve az már fabatkát sem ér?
Komolyan azt gondoljátok, hogy Szájer József – egyébként számomra teljesen idegen és elfogadhatatlan – életvitele miatt zárójelbe lehet tenni többmillió Fidesz-szavazó és az összes kormánypárti politikus őszinte elkötelezettségét a család, a haza, a kereszténység hagyományos, egyetemes értékei iránt?

Azt a sziklaszilárd értékrendet, amit a gyerekeinknek próbálunk átadni, nap mint nap?

És most ti magyaráztok nekünk…

Ti, akik elvtelenül összebútoroztok a hatalomért bárkivel? Legyen az: szemkilövető, tolvaj, liberális hazaáruló vagy antiszemita gazember? Persze, mert nektek valójában ennyit jelent az “Egy a zászló”…

A mi zászlónk nem ezt üzeni…

Ti nem ismertek bennünket. Mi viszont tökéletesen tudjuk, kik vagytok! Ezért nem kérünk belőletek!

SOHA!

Check Also

Mostantól Donáth Anna az arcátlanság mértékegysége

Hidvéghi Balázs belerúgott egyet a momentumos hazaárulóba:   „A momentumos EP-képviselő Facebook-bejegyzésében egyenesen Orbán Viktort …