2024. április 26. - Ervin
EUR : 392.92
USD : 366.32
Időjárás ikon15°

Bayer Zsolt egy pedofil "harcostársról" beszélt - Szabó, Szél és a Soros-blog szerkesztője már rá is ugrott

Na, de ki lehet az a pedofil?A Hír TV eheti Háttérkép című műsorában Bayer Zsolt sem kerülhette meg a Szájer-ügyet Boros Imrével és Bogár Lászlóval az amerikai elnökválasztás témája mellett. A műsor legelején Bayer Zsolt Szájer Józsefről elmondta, hogy a Fidesz alapítói között ő az egyik legmagasabb intellektusú, ezért megbocsáthatatlan, amit tett. Főleg akkor, amikor vétózunk, élet-halálharcot vívunk az egész Soros-hálózattal, az EU-n belül a lengyeleken kívül szinte minden tagállammal. Egy ilyen helyzetben ez egy olyan fokú felelőtlenség és ostobaság, amit nem tudok elhelyezni a fejemben – szögezte le a műsorvezető. Majd egy hangzatos kijelentést is tett:    

A Soros-blog üdvöskéje erre csúnyán rászaladt. Egyből elkezdett fideszesezni, de erről szó sem volt. Talán sok volt neki is a drog. Ki tudja?!

Bayer Zsolt üzent neki a blogján:

Szily László, a nagy drogtesztelő és fogyasztó, 444-es faszkalap tegnap este már erősen be volt állva, amikor megtekintette a Háttérképet a Hír TV-n. Megtekintette, aztán cikket írt róla, amelyben összefoglalta saját fantáziáját és vágyait. A cikket itt olvashatják.

És akkor nézzük a beállt, drogos Szily téveszméjét:
Bayer ezután anekdotázott arról, hogy tudomása van arról, hogy egy egykori fideszes politikus gyakorló pedofil, aki ezt állítólag maga vallotta be neki, de a sztorizásból nem derült ki, hogy miért titkolta ezt el húsz éven keresztül, eddig a tévéadásig.
Na, te fasz, figyelj erősen: nem beszéltem fideszes politikusról. Egy régi barátról beszéltem. És te kurvára nem akarod tudni, hogy ki is az illető...
A hab a tortán, hogy Szabó Tímea és Szél Bernadett is ugrott. Feljelentették Bayer Zsoltot.  De, nekünk van egy olyan érzésünk, hogy nagy pofára esés lesz ebből...
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató