11 “fiatal” rabolt ki egy luxusboltot Párizs belvárosában – Videó

Emmanuel Macron Franciaországában, ha nem tüntetések zajlanak, akkor ilyen dolgok történnek. Az Actu17 beszámolója szerint másodpercek alatt fosztottak ki egy üzletet a francia fővárosban.

Az elképesztő jeleneteket az üzlet biztonsági kamerája rögzítette. Több “fiatal” beront a butikba fényes nappal és senkitől sem zavartatva kirámolják azt.

Párizs 6. kerületében, a Boulevard Saint-Germain 171. szám alatt található Moncler butik volt a tolvajbanda célpontja ezen a pénteken délután 15 óra 45 perc körül. A férfiak arcát maszk takarta, fejüket kapucnival fedték. A videón látható, ahogy kiválasztják a ruhadarabokat és elmenekülnek a helyszínről, miközben az eladó és a biztonsági őr meg sem mer mozdulni.

 

50 000 eurós kárt okoztak.

Körülbelül negyven 1000–2000 euró értékű kabátot loptak el a “fiatalok”.

Az ilyen jellegű rablások az év végén kezdenek elszaporodni Franciaországban. Párizsban rengeteg hasonló bűncselekmény történt. Múlt héten nyolc tolvaj lépett be a LaGAllery áruházba, a rue de Lille városrészben, a 7. kerületben, akkor több tucat táskát vittek magukkal, 60000 euróra saccolták a károkat.

Bede Zsolt – Vadhajtasok.hu

Kövess a Telegramon, Vk-n vagy a Twitteren!

T.me/bedezsolt  |  Vk.com/bedezsolti  |  Twitter.com/BedeZsolt2

Check Also

Az Európai Parlament nem hajlandó betlehemet elhelyezni brüsszeli székhelyén, “mert sértő lehet”

A spanyol EP-képviselő, Isabel Benjuema felszólította az Európai Parlamentet, hogy “igazoljon valami olyan egyszerű dolgot, …