2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Helyreállt a világ: Csúcsra jár a rasszizmus a 444-en az öreg Grófo temetése miatt

Tombolnak a rasszista liberálisok a Soros-blogon. A tolerancia élharcosai szerint a romák fittyet hánytak a temetésre vonatkozó szabályokra és jóval többen voltak jelen a megengedettnél.Mindig a saját farkába harap a kígyó: Szily László, a liberális szarházi így hergel a 444.hu-n, miközben a momentumos Donáth Anna szerint: Roma Lives Matter...
 A fehér hintóba fektetett koporsót Szolnokon négy fehér ló húzta, az útvonalán vörös szőnyeget terítettek le. A temetést hajnali virrasztás előzte meg. A temetőben színpadot építettek, felette egy nagy kivetítővel, amin fényképeket mutattak Grófo életéből. Külön sátrat emeltek a koszorúknak és hosszú asztalt a halotti tornak. Bár a járványügyi előírások szerint a temetéseken maximum ötvenen vehetnek részt, Kozák László utoilsó útjára a jelentések szerint jóval többen mentek el.
- írja Szily a 444.hu-n.Szily László tudatosan hergel. Ne legyünk naivak. Szándékosan hergel, csak arra nem gondol, hogy mindez a liberálisokra verődik vissza. Pedig ezek sikítanak mindig, ha zsidózik, migránsozik, cigányozik valaki, de ők is simán beleszaladnak, mert annyira balfaszok. Most itt van az újabb ékes példája. A cikket nem lehet kommentálni a Soros-blogon, de amint azt megosztották a Facebookon rá is csaptak a LIBERNYÁKOK, mint gyöngytyúk a takonyra. Nekünk nem is kell állást foglalnunk. Igazuk vagy sem, leszarjuk. Megmutatták ismét a méregfogaikat a tolerancia bajnokai. Keményen nekiestek a cigányoknak. Mutatjuk a kommenteket. Sorra gyalázták a cigányokat, majd megjöttek a tesók is. Egyszerűen fantasztikus. Csúcsra jár a rasszizmus a 444.hu-n.     Legalább kegyeleti okok miatt levehetnék a gyalázkodó kommenteket, de ezeknek semmi sem drága.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató