Rendkívüli: A Facebook le akarja kapcsolni a legnépszerűbb jobboldali portált Magyarországon

Elérte Magyarország legkedveltebb jobboldali portálját is,

 

 

Kedves Olvasóink,

Megkaptuk a karácsonyi ajándékunkat, csökkentett üzemmód, és bármelyik percben le is kapcsolhatják a legaktívabb jobboldali portált a közösségi oldalról. Nem számít az, hogy 5-6-700 likeos cikkeink vannak, de napi szinte ezer feletti like-os cikkek is. Egyértelműen látszik, hogy a többi jobboldali portál sokszor csak kullog utánunk, hiába 100 vagy 200 ezer nekik a követőtáboruk. Naponta több száz kommentes cikkeink, ahol megvédjük a jobboldali embereket. Most úgy tűnik, ezt elveszítjük.

 

És ezt nem azért mondjuk, mert mi vagyunk a faszagyerekek, csupán azért, mert egyértelmű, hogy portálunk a legaktívabb a jobboldalon a közösségi térben.

 

 

Segítsetek bennünket, jusson el a legfelsőbb szintekre is, hogy most ez került veszélybe. Amennyiben ez megtörténik, egy olyan bástyát sikerül kiütniük a közösségi oldalról, hogy a jobboldali emberek szinte teljesen magukra fognak maradni, és elmegy a kedvük attól, hogy a liberális véresszájú kommentelőktől csak a gyalázkodást lássák, lépjenek fel bármelyik portál oldalára.

 

 

Mi lenne ha nem lenne oldalunkon csökkentett üzemmód, úgy vagy 5 hónapja? Mi lenne ha végre a magyar kormány is felismerné, hogy ez így nem maradhat tovább?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Check Also

Toroczkai: 2021-ben a közösségi médiát kell megostromolni – irány a Hundub, a “magyar Facebook”!

1848-ban nyomdát, 1956-ban rádiót, 2006-ban tévészékházat, 2021-ben pedig a közösségi médiát kell megostromolni. Most még …