Hadházy kegyeletsértő álhírrel hergeli a kormány víruskezelése ellen az embereket

…ezzel aláásva a bizalmat minden egészségügyi dolgozóban, mind a kormányzat hatékony járványkezelési protokolljában. 

Vissza nem ellenőrizhető információk alapján olyan videót tett közzé a független képviselő, amelyben az elhunytak kegyeleti jogait nem tartják be. Továbbá olyan állításokat fogalmaz meg a facebookos posztjában, ami erős csúsztatás és dezinformáció, ezzel felerősíti a félelmet az emberekben, hogy az elhunytak nem kapnak méltó ellátást, ami nem igaz.

Hadházy a tavaszi, olaszországi állapotokat akarja vizionálni, ezzel súlyos károkat okozva a kormányzat járvány elleni védekezésében.

 Drámai videó jutott el hozzám, amelyen az látszik, hogy a szentendrei halottasházban annyi az elhunyt, hogy egyszerűen nem férnek el a holttestek.

– írja a Xanaxos, majd azt hazudja, hogy

Megdöbbentő és kegyeletsértő módon a koporsókra nem tették rá a fedelet, hiszen akkor a plafonig érnének az elhunytak.

A felvételen látszik, hogy erről szó sincs. Az üres koporsók vannak egymásba téve alul, és kettő koporsóban fekszik elhunyt, amin nincs fedél. Érthetetlen, hogy milyen mozzanat közben készítették a felvételt. Főként üres koporsók látszanak, egy meglévő mozzanatot magyaráz félre.

A felvétel további kérdést vet fel. Mikor, hol és milyen céllal készült a kegyeletsértő videó? Lehetséges, hogy ez egy több éves felvétel, mert a járvány kitörése óta, különleges szabályok vannak érvényben a proszektúrákon és a halottasházakban.

Felháborítónak tartjuk, hogy az adófizetők pénzéből élő politikus milliókból folytat halálkampányt, nehezítve ezzel a vírus elleni védekezést.

VIDEÓ ITT!

(A bejegyzést a cikkünk írásáig több mint 4700-an lájkolták és 2000 meg is osztották.)

Vadhajtások.hu

Check Also

Karókkal esett egymásnak a kiccsalád, ketten életveszélyesen megsérültek

Két férfit életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba, miután összeverekedett tíz ember Ózdon – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén …