2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Hadházy kegyeletsértő álhírrel hergeli a kormány víruskezelése ellen az embereket

...ezzel aláásva a bizalmat minden egészségügyi dolgozóban, mind a kormányzat hatékony járványkezelési protokolljában. Vissza nem ellenőrizhető információk alapján olyan videót tett közzé a független képviselő, amelyben az elhunytak kegyeleti jogait nem tartják be. Továbbá olyan állításokat fogalmaz meg a facebookos posztjában, ami erős csúsztatás és dezinformáció, ezzel felerősíti a félelmet az emberekben, hogy az elhunytak nem kapnak méltó ellátást, ami nem igaz. Hadházy a tavaszi, olaszországi állapotokat akarja vizionálni, ezzel súlyos károkat okozva a kormányzat járvány elleni védekezésében.
 Drámai videó jutott el hozzám, amelyen az látszik, hogy a szentendrei halottasházban annyi az elhunyt, hogy egyszerűen nem férnek el a holttestek.
- írja a Xanaxos, majd azt hazudja, hogy
Megdöbbentő és kegyeletsértő módon a koporsókra nem tették rá a fedelet, hiszen akkor a plafonig érnének az elhunytak.
A felvételen látszik, hogy erről szó sincs. Az üres koporsók vannak egymásba téve alul, és kettő koporsóban fekszik elhunyt, amin nincs fedél. Érthetetlen, hogy milyen mozzanat közben készítették a felvételt. Főként üres koporsók látszanak, egy meglévő mozzanatot magyaráz félre. A felvétel további kérdést vet fel. Mikor, hol és milyen céllal készült a kegyeletsértő videó? Lehetséges, hogy ez egy több éves felvétel, mert a járvány kitörése óta, különleges szabályok vannak érvényben a proszektúrákon és a halottasházakban. Felháborítónak tartjuk, hogy az adófizetők pénzéből élő politikus milliókból folytat halálkampányt, nehezítve ezzel a vírus elleni védekezést.VIDEÓ ITT!(A bejegyzést a cikkünk írásáig több mint 4700-an lájkolták és 2000 meg is osztották.)Vadhajtások.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató