2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Pörögnek az események Amerikában: az FBI több helyen razziázott, a Twitter brutális cenzúrába kezdett

Valami készül az Egyesült Államokban, miközben a Twitter tisztogatja a bejegyzéseket.Az FBI több helyen lecsapott a politikusokra. A nap folyamán elvitték a republikánus képviselőt Lindsay Graham-et a eashingtoni repülőtérről. A jelenlévő hazafiak hangosan kiabálták neki, hogy "ÁRULÓ!!!"Derrick Evans republikánus képviselőt is őrizetbe vette az FBI.  Glen Casada republikánus képviselő otthonában és az irodájában is házkutatást végzett az FBI.  Közben kiderült, hogy Nancy Pelosi, az Amerikai Egyesült Államok Kongresszusának képviselőházi elnökének a laptopját ellopták, amikor a tüntetők megostromolták a Capitoliumot.Elijah Schaffer a Capitolium ostroma közben posztolta, hogy elolvasta Pelosi levelezését. Közben őt is letiltották a közösségi oldalról. További nagy neveket távolított el a Twitter. A Trump-párti ügyvédnő Sidney Powell és Michael Flynn profilját is letörölték, aki korábban az Egyesült Államok nemzetbiztonsági tanácsadója volt. Őt egyébként Donald Trump amerikai elnök nemrég kegyelemben részesítette. Flynn 2016-os választási folyamatba történt orosz beavatkozás gyanúját vizsgáló, Robert Mueller különleges ügyész által vezetett bizottság nyomozása miatt lemondott.   A mainstream médiában kikezdték Tucker Carlson-t is, aki Trump egyik támogatója. A politikai műsorvezetőt az alábbi jelzőkkel illették:
Ő a betegség része, propagandista, hazug és parazita."
   A Capitolium elleni támadásról is egyre érdekesebb felvételek jelennek meg a közösségi oldalakon. A washingtoni rendőrség szinte ellenállás nélkül beengedte a tiltakozókat az épületbe.      

Capitol police literally let the protesters into the building, this gets more and more suspicious as time goes on, no wonder they deplatformed President Donald Trump to prevent him exposing all this!

-- Tommy Robinson TommyRobinson Friday, January 8, 2021
Nem csoda, hogy leszedték minden platformról Donald Trumpot, aki ezt is leleplezte volna. Korábbi cikkünkben már megírtuk, hogy Trump másik ügyvédje elkezdett bemutatni kompromittáló felvételeket Biden fiáról és Mike Pence-ről. Lin Wood a Parleren osztotta meg a bejegyzéseit, mert a Twitter őt is leszedte. Trump is támadás alatt van. A demokraták „felkelés felbujtásával” vádolják, szeretnék minél előbb eltávolítani a hatalomból.  Joe Biden azt nyilatkozta, hogy
"Sokáig azt gondoltam, hogy Trump elnök nem alkalmas arra, hogy betöltse a munkát. Ezért indultam."
 És aki azt hinné, hogy minden rendben van a szólásszabadsággal, annak álljon itt egy friss hír: Az Apple most tiltással fenyegette meg az alternatív közösségi oldalt. Lehetséges, hogy a Parler is el fog tűnni a világhálóról. Csak akkor maradhatnak, ha drákoi szigorúságú alapelveket vezetnek be...Itt tart ma az USA! Totális cenzúra egy választási csalás után. Várjuk a fejleményeket.
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató