2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Dúró Dóra: Ennél mélyebbre nem tud süllyedni a Jobbik

„Bármilyen kontextusban bármilyen célzattal kifogás tárgyává tenni a feszületet olyan gyalázat, amire nincs mentség” – reagált a Jobbik bejegyzésére a Mi Hazánk politikusa.Egy feltehetőleg baloldali nyugdíjast ábrázolt „Orbán híveként” Facebook-oldalán a Jobbik. A nagy visszhangot kiváltó posztot azonban eltávolítani kényszerült a párt, amely keddre újabb alkotással örvendeztette meg a nagyérdeműt.A keresztek felhasználása azonban már Vona Gábor szerint is vállalhatatlanA Jobbik ezutóbbi húzása azonban már a párt korábbi elnökének, Vona Gábornak is láthatóan sok volt, aki tőle szokatlanul, éles hangvételű Facebook-posztban fejezte ki ellenérzését. A párt volt elnöke, aki a poszt alatt még „kommentháborúba” is bonyolódott egyik kommentelőjével, a szintén jobbikos Szotyori-Lázár Zoltánnal. Akorábbi pártvezér a következőket írta: „Zoli! A Jobbik ilyen képet nem rakhat fel. 
Ez egy utolsó proli uszítás, ami Trump és a NER visszataszítóságát egy feszülettel kívánja demonstrálni.
Ez vállalhatatlan” – zárta szavait Vona Gábor.Dúra Dóra szerint is vállalhatatlan a Jobbik bejegyzése
Ennél mélyebbre nem tud süllyedni a Jobbik.
Bármilyen kontextusban bármilyen célzattal kifogás tárgyává tenni a feszületet olyan gyalázat, amire nincs mentség” – emelte ki közösségi oldalán a Mi Hazánk politikusa. Mint írta: „végleg nem jobboldali, végleg nem keresztény párt a Jobbik. Látszik, hogy nekik ezek már semmit nem jelentenek”.Dúró Dóra továbbá felvetette azt is, mit szólnak vajon ehhez további politikusok.
Mindenki asszisztál ehhez, egyetért ezzel, és senki nem tartja gáznak, hogy az ő nevéhez is ez tapad? Vagy ennyire gyávák? Szánalmas”
– jelentette ki a politikus.Forrás: Mandiner
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató