Dúró Dóra: Ennél mélyebbre nem tud süllyedni a Jobbik

„Bármilyen kontextusban bármilyen célzattal kifogás tárgyává tenni a feszületet olyan gyalázat, amire nincs mentség” – reagált a Jobbik bejegyzésére a Mi Hazánk politikusa.

Egy feltehetőleg baloldali nyugdíjast ábrázolt „Orbán híveként” Facebook-oldalán a Jobbik. A nagy visszhangot kiváltó posztot azonban eltávolítani kényszerült a párt, amely keddre újabb alkotással örvendeztette meg a nagyérdeműt.

A keresztek felhasználása azonban már Vona Gábor szerint is vállalhatatlan

A Jobbik ezutóbbi húzása azonban már a párt korábbi elnökének, Vona Gábornak is láthatóan sok volt, aki tőle szokatlanul, éles hangvételű Facebook-posztban fejezte ki ellenérzését.

A párt volt elnöke, aki a poszt alatt még „kommentháborúba” is bonyolódott egyik kommentelőjével, a szintén jobbikos Szotyori-Lázár Zoltánnal. Akorábbi pártvezér a következőket írta: „Zoli! A Jobbik ilyen képet nem rakhat fel. 

Ez egy utolsó proli uszítás, ami Trump és a NER visszataszítóságát egy feszülettel kívánja demonstrálni.

Ez vállalhatatlan” – zárta szavait Vona Gábor.

Dúra Dóra szerint is vállalhatatlan a Jobbik bejegyzése

Ennél mélyebbre nem tud süllyedni a Jobbik.

Bármilyen kontextusban bármilyen célzattal kifogás tárgyává tenni a feszületet olyan gyalázat, amire nincs mentség” – emelte ki közösségi oldalán a Mi Hazánk politikusa. Mint írta: „végleg nem jobboldali, végleg nem keresztény párt a Jobbik. Látszik, hogy nekik ezek már semmit nem jelentenek”.

Dúró Dóra továbbá felvetette azt is, mit szólnak vajon ehhez további politikusok.

Mindenki asszisztál ehhez, egyetért ezzel, és senki nem tartja gáznak, hogy az ő nevéhez is ez tapad? Vagy ennyire gyávák? Szánalmas”

– jelentette ki a politikus.

Forrás: Mandiner

Check Also

Újabb 17 busz érkezett Budapestre: Kamu Geri hallgat, nem reklámozza a kormány segítségét

Az alkalmatlan főpolgármester kivéreztetett Budapestje ma is gazdagodott a kormánynak köszönhetően. Legalább nem kell Tüttő …