2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Fellázadt a DK nyugdíjas hadosztálya az oltás ellen

Az ismeretlenség homályából szombaton bukkant elő a Nyugdíjas Szervezetek Egyeztető Tanácsa (Nyuszet), hogy begtámogassa a Demokratikus Koalíció egyre látványosabb oltásellenes kampányát. Azt már Krekó Pétertől, a Political Capital hazai vezérétől tudjuk, hogy ami rossz az országnak, az jó az ellenzéknek. A Krekó-terv megvalósításába most a Gyurcsány-szekta nyugdíjasai is bekapcsolódtak.A szervezet szombaton azt közölte, az operatív törzs és a kormányzati szereplők tájékoztatásából azt vélték kihallani, a rendvédelmisek, de még a sportolók is beelőzhetik a nyugdíjasokat. A rémhírt még azzal is tetézték, hogy az idősekre Orbán Viktor személyesen fogja ráerőltetni a kanínai vakcinát. Mint ismert, az operatív törzs és a kormánytagok épp a rémhírek eloszlatása végett naponta legalább húszszor elmondják, hogy mindenki megválaszthatja, milyen vakcinát szeretne, de ez a DK-s házmesterkülönítménynek nem számít. Így hisztizik a Nyuszie, teljeseln alaptalanul:
elfogadhatatlan, hogy bizonytalan eredetű és a klinikai tesztek tanúbizonysága szerint jóval kisebb hatásfokú vakcinákkal kívánja beoltatni a kormány az idős generációt. Külön riasztó, hogy olyan vakcinát szándékoznak alkalmazni, amelyek elölt vagy legyengített vírust tartalmaznak, hiszen ez az oltási szövődmény kockázatát és a szervezet jelentősebb megterhelését jelenti egy már eredendően veszélyeztetettebb korcsoportnál, azaz az időseknél.
Ilyet senki nem tervez, ilyet csak Gyurcsány Ferenc álmodik a borgőzös délutáni szunyókálása közepette.     (Pestisrácok.hu)        
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató