2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Varga-Damm megtudta, hogy Dúró indul. Bele is szállt a facebookon.

  Tegnap Dúró Dóra bejelentette, hogy elfogadja a felkérést és indul az elnökhelyettesi posztért. Ezt a hírt a Jobbik elsőszámú pártlapja le is hozta, ami beugorhatott Andrea elé, aki azonnal billentyűzetet is ragadott. Találkozhattunk már a Jobbik listáján ötödik helyen szereplő Andikával mi, nemzeti radikálisok. Nem egyszer fakadt ki és ment neki bejegyzéseiben, hozzászólásaiban azoknak, akik ezt az oldalt képviselik. A nagyobb viszhangot az váltotta ki, amikor a szemkilövető tetteit bagatelizálta volna el, és Morvai Krisztina (a Mi Krisztánk) igazította el nyílt levelében Andika szájaszélét vadban. De igazából kár erről a Simicska emberéről több szót írni. Most érdekes kommentjeit tárnánk a nagyközönség elé, megmutatva azt, hogy micsoda önbizalommal, elszántsággal és kioktatással teszi még élesebbé azt a háborút, ami a szakadáshoz fog vezetni véleményünk szerint. A hír hallatán, hogy Dúró elfogadta a felkérést, Andika tehát azonnal kommenteléshez fogott, nem is írt egyebet, mint azt, hogy:
Sajnos az önértékelési zavar bármikor, bármely közösségben előfordulhat. De gyógyítható.
 

Ezt lefényképeztük nehogy eltűnjön időközben:

   Ezután nem sokat kellett várni és meg is érkeztek a válaszok Andika magasívű hozzászólására. Első hozzászóló már pedzegette azt, hogy Andika mit összekiabált a választások előtt, hogy Ő a legesélyesebb jelölt Veszprémben, aztán Andika is pofára esett. Természetesen ezt is hárította új-jobbikos szokás szerint, tükörbenézés helyett visszatámadás.

Ezt is megmutatjuk:

   Többen is próbálták Andikával megértetni, hogy szerinte ennek milyen üzenete van, hogy a frakciótársára ilyen megjegyzést tesz a nyilvánosság előtt. Volt, aki azt próbálta megtudni Andikától, hogy ezek után, hogy tudnak majd együtt ülni(dolgozni) a Jobbik frakcióban Dórával.

Ezt is mutatjuk:

Az elcsípett beszélgetések számunkra azt mutatják meg, hogy elkerülhetetlen a szakadás. Biztosan lesznek még érdekességek a tisztújítóig ami május 12-re van kiírva és ha lesznek, vagy elcsípünk a háború szeleteiből, ismét közzétesszük.  

Vadhajtások

   
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató