2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Budaházy: A "mi vagyunk a többség" tüntetések margójára

Budaházy György közleménye:

Jómagam a rendszerváltás óta küzdök a nemzetromboló balos eszméket terjesztő bolsi-libsi erők ellen és a nemzetünknek fontos kérdések társadalmi köztudatba vitele érdekében. Az ezredforduló környékén saját erőmből kezdtem figyelemfelhívó utcai demonstrációkat szervezni Trianon igazságtalansága és a revízióról való soha le nem mondás köztudatba viteléért. Az én általam életre hívott kis mozgalom kezdett először komoly mennyiségben nagy-magyarországos matricákat és pólókat gyártani és terjeszteni. Saját költségemen kampányoltam a határon túli magyarok magyar állampolgárságának megadásáért, a bolsi ellendrukkerek még a kocsimat is leöntötték savval cserébe.

Budaházy Gyuri a 2002-es hídblokádon

2002 után néhány hagyományőrző hazafi barátommal mi kezdtük a betyáros stílust (bőgatya, ostor stb.) bevinni a nemzeti ellenállás világába, amikor Betyársereg meg ilyesmik még nem léteztek. Továbbá számos, a magyarság identitása szempontjából fontos őshagyományt feléleszteni, mint a téli napforduló ünnepek vagy a pozsonyi csata megemlékezések. Már 2002-ben a – bolsik által valóban elcsalhatott – választás szavazatainak újraszámlálásáért folytatott hídblokád utáni tüntetésen, az akkor összegyűlt – radikálisokat és mérsékelt jobboldaliakat egyaránt tartalmazó – tömeg előtt magasra emeltem az Árpád-sávos zászlót, mondván, hogy hozzuk ki ezt a jelentős nemzeti szimbólumunkat a nyilas karanténból. A 2006-os felkelés és az utána lévő évek nemzeti ellenállása során aztán szabályosan vérünket folyattuk sokan ezen zászló alatt, amely lobogó lényegében a felkelés zászlaja lett, mint ’56-nak a lyukas zászló.

Budaházy a 2006-os felkelés alatt

Mindezen hazafias küzdelmeim következtében a nemzetellenes erők évekre börtönbe csuktak, további évekre házi őrizetre, lakhelyelhagyási tilalomra kárhoztattak, lényegében rámentek az eljárásokra a legaktívabb férfi éveim. De nem bántam meg semmit, mert az igaz ügy megéri az áldozatot! És akkor mit látok most? Legszentebb hazafias jelképeink a szélsőbalos gender-sztenderd csürhe szivárványos zászlói meg bolsi szimbólumai közt vonulnak az utcákon!

Tüntető 2018. április 21-én

Miféle tudathasadás ez? Mit tettek itt egyesek gátlástalan törtetésük közben? Ezeknek a jelképeknek a becsületéért én és még sokan mások megharcoltunk! Ezek nem politikai percemberkék karrierje érdekében holmi szabadon felhasználható, majd félredobható „díszletek”! Talán éppen nem a szélsőbalos hőzöngők kedvét keresve, „kordonbontást” kéne mindjárt az első parlamenti napon meghirdetni kedves jobbikos képviselők (a mai tüntetések szervezői egyébként se álltak soha mellettünk az elnyomó Gyurcsány-rezsim kordonjai és rendőrsorfalai előtt), hanem mondjuk felszólítani a híveket, hogy azonnal vonuljanak ki az anarchista tüntetésekből, de mindenképpen mellőzzék a hazafias jelképek használatát ezeken! Azt gondolom, ez utóbbit sokunk nevében teljes joggal mondom, sőt, követelem!
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató