2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Magyarország rendezi a világ eddigi legnagyobb lovasíjász-bajnokságát

Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországnak, a magyaroknak köszönhetően születtek újjá a lovasíjászat, a lovasíjászat sportja. A Magyar Lovasíjász Akadémia a világ sok lovasíjász mesterének tudását és tapasztalatát emeli saját rendszerébe, versenyeinken valamennyi versenyszám szerepel (koreai, lengyel, magyar).

Sok magyar íjász, lovas és lovasíjász élete, munkája és tapasztalata van benne minden egyes lövésünkben. Ahogy a méltán világhírű Kassai Lajos, Némethy Bertalan, illetve Dr. Fábián Gyula elévülhetetlen munkássága nélkül nem kaphattuk volna meg az I. Nyílt Lovasíjász Világbajnokság megrendezésére vonatkozó megtisztelő felkérést.

A Nemzetközi Lovasíjász Szövetség a tagegyesületein keresztül több nemzetközi versenyt szervez világszerte, idén a Magyar Lovasíjász Akadémia Sportegyesületet kérte fel a legelső Nyílt Lovasíjász Világbajnokság lebonyolítására.

A 2018. július 3-8-ig tartó világbajnokságra a világ 34 országából 136 versenyzőt fogadunk és látunk vendégül Pomázon, a Magyar Vár Táborban. A versenyzők és kísérőik 6 napot töltenek hazánkban Pomázon, a Majdán-fennsík 25 ha-os, különleges természeti adottságokkal rendelkező területén. A három lovasíjász versenystílusnak (magyar, lengyel, koreai) megfelelően 3 lovasíjász pálya áll majd rendelkezésre, és 60 képzett lovasíjász lóval biztosítjuk a verseny zavartalan lebonyolítását. Gondoskodunk a vendégek szállásáról, étkezéséről és egyéb, az ilyen alkalmakhoz, illetve sportrendezvényekhez nélkülözhetetlen szükségleteiről.

 
Részletes információk itt találhatóak!
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató