2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Stabil agyhalál nyugaton: menjünk meztelenül múzeumba

Nudista látogatókat fogadott egy párizsi kortárs múzeum. A szervezők szombaton a rendes nyitvatartás előtti időszakra szervezték az egyszeri lehetőséget, hogy a nudisták ne keveredjenek a jól öltözött közönséggel.
A Palais du Tokyo múzeum szombatra hirdette meg az első ilyen különleges alkalmat a nudista közösség számára. A ruhátlan látogatók a Viszály címet viselő, kortárs műveket felvonultató kiállítást tekinthették meg a múzeum nyitása előtt. A kezdeményezésre azt követően került sor, hogy Párizsban korábban már nyílt egy nudista étterem és egy nudista park is.
A szervezők a fiataloknak és azoknak az érdeklődésére számítottak,
akiknek elegük van a nudizmus körüli komplexusokból, és akik nem akarják, hogy a nudizmus csak a vízpartokra, a nyárra és egy bizonyos rétegre korlátozódjon.
A BBC News beszámolója szerint a páratlan alkalommal 161 látogató élt. A Le Parisian című lap azt írta, hogy a kezdeményezés nagy sikert aratott. A nők és férfiak egy öltözőben hagyták a ruháikat, mielőtt beléptek volna a kiállításra. Egy látogató szerint jó hangulatban tekintették meg a tárlatot, de persze kicsit feszélyezve érezték magukat a múzeumi térben.Forrás: MTI; fotó: stripes.comPestisrácok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató