2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Morvai: Magyarországnak történelemformáló szerepe van az EU-ban

A független EP-képviselő interjút adott a Karc FM Hangoló című műsorának.

Történelemformáló szerepe van Magyarországnak az Európai Unióban

– jelentette ki Morvai Krisztina a Karc FM-en. A független EP-képviselő szerint a látszattal ellentétben Magyarország rendkívül népszerű most a közösségben: a tagországokban élő gondolkodók többsége ugyanis felismerte, hogy valójában Orbán Viktor az, aki az ő érdekeiket képviseli.

Morvai Krisztina úgy látja: Magyarországnak úttörő szerepe lehet abban, hogy a 2019-es európai választáson meghatározó többsége legyen az Európai Parlamentben az Európai Egyesült Államok tervét elvető, a nemzetek Európájában gondolkodó, a tömeges migrációt elutasító erőknek.

Morvai szerint azt, hogy a tagországok közül sokan felnéznek Magyarországra, amiért kiáll bizonyos értékek mellett, arra kellene használni, hogy belülről reformálják meg az Európai Néppártot, ami hathat az unió egészére. A képviselő szerint a mostani, látványos brüsszeli támadások épp az ellenkezőjét érik el annak, amit akarnak.

A „kommunizmus edzőtáborán” megerősödött országunk erősödik a teher alatt, Európa más részei számára pedig egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy az igazság melyik oldalon van.”
A teljes interjú - KATTINTS AZ ALÁBBI LINKRE!

(forrás: Horváth József György, 888.hu)

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató