2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Gaudi-Nagy Tamás: a Jobbik mélyrepülése folytatódik

Nemzetépítő kormány alakult- a Jobbik mélyrepülése folytatódik

Megalakult a nemzetépítést és nemzetegyesítést célzó új kormány- a Jobbik tovább halad az enyészet útján: kollaborál a nemzetellenes balliberális szórvánnnyal és kiszorítja a belül maradt nemzeti radikálisokat

Miközben a múlt héten évtizedekre szóló nemzetépítési és nemzetegyesítési, sőt kódoltan a közép-európai államokkal közös, EU-n kívüli jövőkép mentén a magyarság létszámbeli, kulturális, gazdasági és katonai erőbeli növekedését célzó programmal (Orbán Viktor miniszterelnök nagyívű beszéde minden nemzetben gondolkodó ember számára tanulságos és ígéretes: https://goo.gl/wx3XpR) megalakult az új kormány, úgy tűnik folytatódik a Jobbik mélyrepülése.
A időközi budapesti VIII. kerületi polgármester választástól álságos pénzügyi okokra hivatkozó távolmaradás lényegében a volt szadeszes jelölt és balliberális támogatóival való kollaborálásnak minősül. A Pesti Srácoknak erről nyilatkoztam az alábbi cikkben a múlt héten. Eközben meg Toroczkai László által tegnap bejelentett, az eredeti nemzet radikális célokat felkaroló Mi Magunk platform kapcsán a jobbikos pártemberek azonnal bolsevik hangvételben árulást és kizárást emlegetnek. Egy hónap múlva kiderül Ásotthalmon, hogy a pártból élők mellett maradnak-e még egyáltalán olyanok, akiknek a Nemzet az első, és a párt nem öncél, s kifizetőhely, hanem eszköz a Nemzet szolgálatában. Ma is időszerű gróf Széchenyi István örökbecsűje:„Nem az a jellemteljes hazafi, ki kormány-tekintet vagy pártérdek alá sorozza a haza javát, de az ki a két elsőt állhatatosan és gyáva félelem nélkül mindig emennek rendeli alá.” (Politikai programmtöredékek, 1847.)Gaudi nyilatkozata a Pesti Srácoknak:– Úgy tűnik, a Jobbik folytatja a nemzetvesztő balliberális oldallal való fű alatti kollaborálást – reagált a hírre a PestiSrácok.hu-nak Gaudi-Nagy Tamás, a Jobbik 2010 és 2014 közötti országgyűlési képviselője. A Nemzeti Jogvédő Szolgálat ügyvezetője emlékeztetett: április 8-án a Józsefvárost is magában foglaló választókerületben 13 százalékos eredményt ért el a Jobbik, és az új pártvezetésnek most esélye lenne megmutatni, hogy a Jobbik képes visszatérni a nemzeti oldalra. Gaudi-Nagy Tamás kiemelte:
Nem vehető komolyan a pénzhiányra való hivatkozás, hiszen 2010-ben minimális forrásokkal és lelkes mozgalmárok segítségével jutott be a nemzeti radikális párt az Országgyűlésbe, és szerzett számos mandátumot az önkormányzatokban.

Gaudi-Nagy Tamás még jobbikos képviselőként a parlamentben, 2013-ban; fotó: MTI/Kovács Tamás

A volt jobbikos képviselő hangsúlyozta: a kampány során fog kiderülni, hogy a Jobbik a VIII. kerületben a bevándorláspárti balliberális induló, vagy a Kocsis Máté polgármester által megkezdett rendpárti irányt folytató fideszes jelölt mellé áll-e.
Ha ebben a helyzetben nem áll sehová, az nem más, mint a volt SZDSZ-es jelölt burkolt támogatása
– húzta alá Gaudi-Nagy Tamás.  
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató