2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Toroczkai: Soha nem fognak választást nyerni

Úgy tűnik, László kezdi érteni, miről beszélünk már sok-sok éve. Érdemes megnézni hozzá a videót, amelyben a baloldali elemző elmondja, hogy a Jobbiknak már gyakorlatilag nincs jobboldali szavazója, ugyanakkor a párton belül még akadnak szélsőjobboldaliak, de a 2014 után lefolytatott vércserét követően többnyire volt szocik, liberálisok, illetve a Fideszből kirúgott emberek határozzák meg a párttagságot.Íme Toroczkai posztja:
"Nem értenek. Miközben azok az ellenzéki politikusok, akik valójában csak az örök ellenzéki zsíros állásaikat féltik tőlem, de soha nem fognak választást nyerni, azzal vádolnak, hogy a Fidesz embere vagyok[…]"
Írja Toroczkai László, aki nem mondja ki, de sejthetjük, hogy a szövegben nem másra, mint a Lyobbikra gondol "ellenzék" alatt, mivel a napokban több Lyobbikos vezető nyilatkozta az ATV-ben vagy HírTV-ben, hogy Toroczkai lépései a Fidesznek kedveznek, illetve több Lyobbikos közszereplő is azt mondta, hogy lehet, hogy Toroczkai a Fidesz embere, és azért küldték, hogy felszámolja a csicskapártot. Valószínűleg erre vágott vissza mai írásában, csatolva az elemző által is megerősített - a Lyobbikosok által el nem hitt - tényeket.

Vadhajtások

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató