2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Megszűnik Juhász Péter törpepártja

Szabó Szabolcs politikus még szerdán jelentette be az ATV Start című műsorban, hogy nagy valószínűséggel megszűnik az Együtt, Juhász Péter, a választásokon már-már zavarba ejtően kínosan rosszul teljesítő törpepártja.

Az Együtt elnöke is hasonló állásponton van, hiszen az atv.hu-nak azt mondta, nem érdemes fenntartani a párt jogi entitását, majd hozzátette: jövő héten végre vissza tudják fizetni azt az összeget, melyet kampánytámogatásra kaptak. A nőverő Juhász Péterpártja egyébként akkorát bukott a választásokon, hogy még a Kétfarkú Kutya Párt is simán verte a mikropártot, így bátran kijelenthető, hogy a 2018-as választás legnagyobb vesztese lett az Együtt.

Juhász arra a kérdésre, hogy megszűnhet-e a párt, azt mondta: másfél-két hónapja ezt mondjuk, miután a választási eredmény világossá vált, vagyis inkább a tartozás összege. A pártot, mint jogi formát, nem valószínű, hogy érdemes fenntartani. Az elnökség javaslata – a párt küldöttgyűlésének, amely dönt majd erről a kérdésről – az lesz, hogy a pártot, mint jogi entitást számolják fel, a közösség meg eldönti majd, hogy mint közösség, funkcionál-e tovább más formában. Erre a küldöttgyűlésre még a nyáron sor kerül – írja az atv.hu.

Lokál

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató