2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Pintér Attila: Komcsi típusú leszámolás folyik a Jobbikban – Dúró ne adja vissza a mandátumát!

Nem szabad tovább hátrálnia Dúró Dórának! Ne adja vissza a mandátumát, hanem a kizárása ellen szavazó öt frakciótaggal együtt folytassa tovább a nemzeti radikális politizálást az Országgyűlésben a Jobbiktól függetlenül – nyilatkozta a PestiSrácok.hu-nak Pintér Attila, a Jobbik egykori józsefvárosi önkormányzati képviselője. Szerinte a komcsi pártokéra emlékeztető leszámolás folyik a Jobbikban.

Nem szabad visszaadnia a mandátumát Dúró Dórának! Ő azért a képviselői helyért megdolgozott, a Jobbik egyik arca volt a választási kampányban

– fogalmazott portálunknak Pintér Attila, a Jobbik egykori józsefvárosi önkormányzati képviselője, aki a közelmúltban azért lépett ki a pártból, mert vállalhatatlanná vált számára annak új irányvonala. Pintér kiemelte: ez az a pont, ahonnan Dúró Dórának nem szabad tovább hátrálnia, és azt tanácsolja neki, hogy azokkal, akik az ő kizárása ellen szavaztak, folytassák a nemzeti radikális politizálást az Országgyűlésben a Jobbiktól függetlenül.

Az az egymillió nemzeti radikális szavazó, aki 2010-ben és 2014-ben még a nemzeti radikális Jobbikra szavazott, megérdemelné, hogy legyen képviselete az Országgyűlésben

– hangsúlyozta Pintér Attila, aki szerint a balos-komcsi pártokéra emlékeztető az a leszámolási mód, ahogyan mondvacsinált ürügyre hivatkozva kirúgták a frakcióból Dúrót, illetve fegyelmit indítottak ellene és Toroczkai László volt alelnök ellen.

Ugyancsak elképesztőnek tartja, hogy Dúró mandátumát a Szent Koronára tett esküre hivatkozva követelik vissza, holott a Szent Korona méltóságát nem lehet egy szintre helyezni az elnökség önkényes, mindenféle jogalapot és tisztességet nélkülöző döntésével. Eközben a Jobbik beszállt a balliberális pártok demokráciaféltő kórusába, pedig látható, hogy éppen ők azok, akik nem tűrik az övékétől eltérő véleményeket párton belül, és egyből leszámolnak a Jobbik eredeti eszmeiségéhez ragaszkodókkal – mutatott rá a volt jobbikos politikus.

Forrás: Pestistracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató