2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Egyre több pedofil férfi vallja magát transzgendernek, hogy női börtönbe kerülhessen

A nyugati liberalizmusnak nevezett szellemi dögvész újabb kihívást termelt ki Nagy-Britanniában: egyre növekszik azon férfiak száma, akik miután megerőszakolták vagy megrontották áldozataikat, hirtelen transzgenderként hivatkoznak magukra. Ennek pedig egy, az LMBTQ-lobbinak behódoló, felelőtlenül előkészített, jövőbeni kormányzati döntés ágyaz meg.
készülőben van egy olyan új törvény, amely nem köti orvosi beavatkozáshoz a nemváltást, mindenki maga határozhatja meg, egyszerű közlés formájában a nemét a jövőben."
Ez az új szabályozás az eredeti, 2004-ben elfogadott Gender Recognition Act (GRA) feltételeit szabná át, amely biztosítja mindenkinek a jogot arra, hogy olyan nemű legyen, amilyen csak akar és ezt megváltoztathatja a születéskor készült papírjaiban is. Ám a GRA rendelkezett néhány feltétellel is, például, hogy az egyénnek a választott nemében kell élnie két évig, valamint orvosi vizsgálat is szükséges. May bejelentése ezen érdemben változtatna, hiszen elmondása szerint a nemet váltani akaróknak elég lenne csupán egy bejelentéssel tudtára adni a környezetének, hogy ő már egy ellenkező neműként él.
Pedofilok, szadisták, erőszaktevők már a múltban is előszeretettel taktikáztak
A háromgyerekes Martin Ponting, aki két ízben is megerőszakolt egy nőt a '90-es években, életfogytiglanig tartó börtönbüntetésének megkezdése után nem sokkal azt állította, nőként tekint magára. A rácsok mögött még egy drága nemváltó műtétet is elvégeztetett, ám a férfi nemi szervét megtartotta. Hosszas panaszok és kérelmek hangoztatása után Ponting végül elérte, hogy átkerüljön egy női börtönbe. Csakhogy tavaly szeptemberben robbant a hír Nagy-Britanniában, hogy
Pontingot magánzárkába kellett helyezni, mert megpróbált megerőszakolni egy újabb nőt, immár a börtön területén belül."
Egy akkor nyilatkozó, belsős informátor szerint hihetetlen, hogy valaki, aki azért kap életfogytiglant, mert brutálisan megerőszakolt egy nőt kétszer, végül egy női börtönbe helyezkedhet el, csak mert ő azt állítja, transzgender.Paul Banfield pedofilt 2015-ben tartóztatták le a hatóságok, aki egy 17 éves lányt molesztált. Az akkor még engedékeny bíróság 18 hét börtönbüntetésre ítélte, további 2 év felfüggesztettel. Emellett távoltartási végzéssel is sújtották. Mindeközben Banfield parókákat kezdett el hordani, és nyilvánosan bejelentette, nőként él tovább. Csakhogy a látványos nővé alakulás cseppet sem orvosolta Banfield pedofil hajlamait, hiszen egy évvel később, 2016-ban ismét megkörnyékezte korábbi áldozatát. A bíróság ezért 3 évnyi szigorúan ellenőrzött közösségi munkára ítélte, továbbá kötelező jellegű alkohol- és drogelvonóra küldte. Ugyancsak 2016-ban egy David Ayrton nevű pedofil 8 év letöltendő börtönt kapott, miután kiderült, 2004-ben megerőszakolt egy kislányt. A fékezhetetlen ösztönökkel bíró David még a letartóztatása előtt, 2012-ben döntött úgy, hogy Davina lesz a keresztneve, mivel úgy érezte, valójában nőnek született. Beszédes, hogy Ayrton semmilyen kozmetikai vagy hormonális kezelésen nem vett részt, hogy elrejtse a testi jegyeit.
A börtönőrök is tartanak a várható következményektől
A fent említett transzgender bűnelkövetők alapján kirajzolódik, nagyon súlyos következményei lehetnek annak, ha valakinek majd bemondásra is elfogadja az állam, hogy nemet váltott, hiszen az semmilyen formában nem bizonyítható. Ahogyan nemváltása után nemcsak Ponting, hanem Banfield is ugyanúgy megpróbált erőszakosan közeledni nőkhöz, úgy Ayrton csak azért nem került be a hírekbe ez ügyben, mert végül férfi börtönbe került. Andrea Albutt, a börtönőrök szakszervezetének elnöke szerint hatalmas kockázat, ha mostantól majd minden férfit, aki nőként hivatkozik magára, kérdés nélkül női börtönökben fognak elhelyezni. A statisztikák szerint nagyjából 25 olyan férfi tartózkodik Nagy-Britanniában női börtönökben, aki transzgenderként hivatkozik magára.Forrás: 888.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató