2024. május 20. - Bernát, Felícia
EUR : 387.87
USD : 357.68
Időjárás ikon25°14°

Megszűnhet a HírTV - Csintalan élő videóban siratta a csatornát

Simicska Lajos megszabadul a teljes cégbirodalmától. Üzlettársa, Nyerges Zsolt vásárolja ki Simicskát. A Magyar Idők információi szerint a Hír TV is hamarosan megszűnik.

A szerződések tartalma, a vételár és a kivásárlás egyéb részletei üzleti titkot képeznek, amelyet a felek nem hoznak nyilvánosságra – írta Nyerges Zsolt az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Simicska a Közgép látványos visszaesését követően kezdte el leépíteni médiabirodalmát.

Még 2016-ban vált meg a Class FM-től és a Metropoltól, majd 2018-ban a választások után jelentette be, hogy a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió megszűnik. Eközben a Hír TV-től több embert elbocsátottak, de még megtartották.

A Heti Válasz pedig a túlélésért küzd, új befektetőket keres. A Heti Válasz nyomtatott verziója június elején jelent meg utoljára, miután Simicska Lajos úgy döntött, hogy nem finanszírozza tovább a kiadványt, ami jelenleg csak az interneten érhető el.

A Hír TV megszűnésével kapcsolatos híreket egyelőre nem kommentálta a csatorna vezérigazgatója, Tarr Péter.

Vajon mihez fog kezdeni Kálmán Olga, ha megszűnik a Hír TV?

“Ennek a nemzetnek itt vége” – Élőben siratta Simicskát és a Hír TV-t Csintalan Sándor

Simicska Lajost és a Hír TV-t siratva éjszaka jelentkezett be élő videóban a Facebookon Csintalan Sándor, a csatorna műsorvezetője és az oligarcha barátja, aki miután megemlítette, hogy nem tud aludni, arról beszélt, “ennek a nemzetnek itt, nagyjából, amit ez a kurzus most képvisel, vége”. Hozzátette, nem adják fel, nem fogják befejezni, elmondják mi történik ebben a hazában, és ha azt nem fogják fel az emberek, akkor lehet, hogy mennek a levesbe. 
“Mondjuk, ameddig mondjuk, mondjuk, amíg fórumunk, lehetőségünk lesz. Nehogy azt higgyék, hogy befogom a számat, nem fejeztünk be semmit. Ami ma történt: Megtettük, amit megkövetelt a haza. A szituációt nem szabadon választottuk. Az történt, hogy most van egy túlhatalom, egy erős, durván létező túlhatalom. Ezzel meg kell küzdeni. Nem lesz egyszerű. Ennek a nemzetnek itt, nagyjából, amit ez a kurzus most képvisel, vége. Mi nem adjuk fel, nem fogjuk befejezni. Elmondjuk, mi történik ebben a hazában. Ha nem fogják fel, akkor lehet, hogy megyünk innen a levesbe” – kesergett Csintalan Sándor.

 

Forrás: Pestisracok.hu és 888.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató