2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Tombol a liberális gondolatrendőrség – Zuckerbergék ismét akcióban

A magát pártatlannak és semlegesnek kikiáltó Facebook újból kimutatta a foga fehérjét, hiszen Zuckerberg emberei harminc napra letiltották a több mint százötvenezer kedvelővel rendelkező Patrióta Európa Mozgalom Facebook-oldalát. Az indoklásban a politikai tartalmú posztok törlésére szólítottak fel, ellenkező esetben az oldal végleges megszüntetését helyezték kilátásba.Számos példát láthattunk már arra, hogy a valóságban mit jelent a jelenlegi liberális, elfogadó, egyenlőséget és emberi jogokat dédelgető világnézet. Amíg nincs a kezükben hatalom, addig az egyenlő bánásmódért küzdenek, siratják a demokráciát és rettegik a fasisztákat, – azaz mindenkit, aki nem liberális – valamint az elenyésző kisebbséget próbálják elsöprő többségnek kikiáltani. Azonban, ha hatalomra kerülnek, akkor úgy viselkednek, mint a valódi zsarnokok, a demokrácia és az emberek valódi egyenlősége nem érdekli őket, csak a kisebbség akaratának a többségre kényszerítése, a deviancia és a káosz támogatása.
Erre remek példa a Patrióta Európa Mozgalom Facebook-oldalának harminc napos letiltása, de számos más eset is jelzi ezt a zsarnoki rendszert Zuckerberg közösségi oldalánál. Konzervatív, jobboldali csoportok, gondolkodók kerülnek folyamatosan letiltásra, de mindez ugyanígy történik a youtube-on és mindenhol, ahol a Zuckerberghez hasonló emberek kezében van a gyeplő. A Patrióta Európa Mozgalom facebook oldalára hetente közel kétmillió kattintás érkezik, százötvenezer követője van, ez vélhetően sok volt a gondolatszabadság bajnokainak, akik a tipikus kettős mérce hívei. Valami miatt egyéb, valóban káros tartalmakat gondolkodás nélkül meghagynak a közösségi oldalon, szélsőséges iszlám csoportok terjeszthetik hagymázas tanaikat, vallásgyalázók és pedofilok mosolyoghatnak büntetlenül, rájuk nem csap le a kommandó. Mészáros László, a Patrióta Európa Mozgalom vezetője mélységesen fel van háborodva ezen a kettős mércén, hiszen nem érzi úgy, hogy szélsőséges, közösségi oldalra nem illő tartalmakat osztanának meg. Mészáros, aki egyben a Békemenet egyik állandó résztvevője is, nem érti a Facebook gondolatrendőrségét, hiszen a mozgalom hitvallása nem uszító, csupán nem a jelenlegi liberális vonalat követi, mely elvileg még nem bűn. A Patrióta Európa Mozgalom alapító dokumentumában többek között ezt olvashatjuk:
Nekünk, patriótáknak, magyar demokratáknak, a nemzeti lét, a hazaszeretet, a magyar kulturális hagyományaink, és kivételesen gazdag, gyönyörű anyanyelvünk megőrzése éppen olyan fontos alapértékeink, mint az emberi jogok védelme, a társadalmi szolidaritás, a vállalkozás szabadsága, a gazdasági növekedés gyümölcseinek igazságos elosztásába vetett hit és szándék, valamint a tiszta természethez, a megvédett környezethez való jog. Számunkra mindezek teljesülése nélkül a demokrácia nem lehet teljes. Az ősi magyar, az antik, illetve keresztény hagyományainkon alapuló magyar és európai kultúránk, identitásunk, jogállamiságunk nem képzelhető el ezen értékeink maradéktalan teljesülése nélkül.2010 tavaszán nemzetünk szabad választásokon kétharmados felhatalmazást adott a polgári patrióta politikai pártoknak, és e nagy közös akarattal megteremtette a feltételeit annak, hogy parlamentáris módon, polgári értékrenden alapuló forradalmi változások következhessenek hazánkban: a választópolgárok döntő többsége az új kormánytól elvárta, hogy az országot a velejéig korrupt, széteső félben levő posztkommunista fél-demokráciából, új alkotmányon és törvényeken alapuló polgári demokráciává alakítsa át.
Vélhetően ezek a gondolatok sem túl népszerűek Zuckerbergék körében, az meg egyszerűen elfogadhatatlan, hogy egyesek szembe merjenek fordulni a liberális fősodorral, ne álljanak be a sorba és bégessenek béketűrő birkaként. Ahogy Magyarország is sorra kapja az ütéseket, csupán azért, mert nem kíván illegális bevándorlókat szabadítani a nemzetre, minden olyan személy, vagy csoport is számíthat aljas támadásokra, aki nemzeti értékeket népszerűsít, hagyományokra hivatkozik és nem mosolyog feltett kézzel a letaglózásra várva. Ez a harc már nem új keletű, azonban a liberális oldalról mindig az elnyomást és demokrácia szétverését halljuk, az emberi jogok semmibe vételét, ők azonban valóban piszkos eszközökkel dolgoznak, önhatalmúlag cenzúráznak nekik nem tetsző tartalmakat és tiltanak le személyeket.Érdemes elgondolkodni, hogy az ilyen tettek hogyan egyeztethetőek össze a liberális szó fogalmával és jelentésével, az elfogulatlansággal és az emberi jogokkal. Ezeknek az embereknek pont azok a legnagyobb ellenségeik, akiknek még számítanak az értékek, hagyományok, nemzeti érzelem, akiknek fontos a család és nem annak tapsolnak könnyes szemmel, aki férfiből nővé operáltatta magát. A Patrióta Európa Mozgalom példája csak egy a sok közül, folyamatosan dübörög az egyoldalú cenzúra, de nem hagyhatjuk, hogy a többség száját a kisebbség fogja be.Forrás: Pestisracok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató