2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

A Liverpool focistája budikat pucolt a mecsetben

Szenzáció! A világ "elájult" Mané hőstettén. Így kell elfogadtatni ezt a szép vallást. Végy egy közkedvelt sportolót, mutass egy megható videót és kész is a siker.

Egy videó bukkant fel az interneten, amely megmutatja, hogy Mane, a liverpooli futballista takarítja az illemhelyet a mecsetben - órákkal Leicester elleni meccs gólja után.

A videó nagyon gyorsan elterjedt az interneten.

 

A szenegáli játékos mélyen vallásos muszlim és a videót már egy millióan is láthatták, hogy feltölti a vödröt vízzel és eközben egy fiatal fiú is mossa a padlót. Mane egy héten 90 ezer fontot kap heti fizetésként az Anfield Road-on, de folytatja a hit iránti rajongását.

A célja az, hogy új hívőket is szerezzen a közösségi médián keresztül az alázattal, amiért dícsérik őt. (Maróth Miklós akadémikus is megmondta, hogy az iszlám a kedvesebb arcát mutatva is hódítani akar).

A szülőországában, Bambali faluban nevelkedett játékos, ahol az apja egy helyi imám volt. Mané minden góljánál muszlimok imájának módjával ünnepel.

Sokszor beszélt a vallásosságáról és már 200 ezer fontot is felajánlott karitatív tevékenységekre, beleértve azt, hogy iskolát építtessen a szülőhelyén.

A Leicester ellen is betalált hétvégén, amely meccsen a Liverpool 2-1-re nyert. A héten Madagaszkár ellen fog pályára lépni a játékos a szenegáli válogatottban.

www.vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató