2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

100 éve független Lengyelország | Függetlenség menete Varsóban | Egész nap frissítjük

Lengyelország 100 éve nyerte vissza függetlenségét. A centenáriumi Függetlenség menetéről számolunk be ebben a cikkünkben, amit a nap folyamán frissítünk.Az eredeti Marsz közben "kiegyezett" a kormánnyal, sokan azonban úgy vélik, hogy ez megalkuvás és a megfélemlítés miatt történt így.Egy kis adalék:Az ABW, az ottani titkosszolgálat házkutatásokat tartott a Marsz szervezőinél, nem találtak semmit, de vegzálták a hazafiakat.
  • Közben egy 63 éves férfit tartóztattak le, mert a legnagyobb közösségi oldalon kritizálta a Marsz-t betiltó balliberális polgármester asszonyt - irja a Dziennik Narodowy. (Videó itt)
  •  Úgy fest, összeállt a Visegrádi négyek... Izrael vezetésével.
  • Annak idején hogy is mondták?
"Felvásároltuk New York-ot, Magyarországot, Lengyelországot stb.
[embed]http://https://youtu.be/PzG3TwPqXms[/embed]
  • Szlovákia egy videóval köszöntötte a lengyeleket november 11. alkalmából.
  • Ez kicsit rosszul esik nekünk magyaroknak, mert a Marsz hivatalos oldalán egyelőre semmilyen magyar vonatkozású tartalom sincs, de reméljük majd a későbbiekben pótóljàk...
- Szeretem Lengyelországot, mert a lengyelek nagyon kedvesek, barátságosak és szívesen segítenek - mondja az egyik szlovák.
  • Lengyelországban tartozkodó barátaink küldtek fotókat a Függetlenség menetére készülődő fővárosból:
Hazafias témájú rap a Marsz Niepodlegosci-ra: https://youtu.be/QObSkFPmYP0
  • Már rengetegen vannak kint, de folyamatosan érkeznek és duzzad a tömeg. Egyelőre nehéz megsaccolni mennyien lehetnek. Élőben nézhetjük, Ignaz Bearth közvetítésében.
Felemelő érzés látni ezt a rengeteg patrióta embert így együtt.Friss képek a helyszínről. Egyelőre minden békésen zajlik, a rendőrség és a hadsereg is nagy erőkkel van jelen a helyszínen. Atrocitásokra eddig nem került sor:Képek a helyszínről:Ismételten ÉLŐ bejelentkezés. Felemelő videós üdvözlet Varsóból:Ők azok a hírhedt nácik, fasiszták, akikről a mainstream média írja a sok hazugságot...Egy gyönyörű kép a tömegről:Videó a teljes vonulásról:További képek:A Lengyel Nagykövetség Budapesten FB oldal fényképei:A lengyel kormányzati média a Függetlenség Menetét mutatja be úgy, mintha az a kormányé lenne... (ezek szerint mégis külön vonulnak)Amitől a libsi szem megugrik...Radikális szervezetek a Marszon, (Obóz Narodowo-Radykalny) Az olasz Forza Nouva:Pár felemelő videó az ünnepről:www.vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató