2024. április 26. - Ervin
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

A fradisták szoldaritásból nem utaznak el az év meccsére

A Videoton szurkolók hónapok óta nem járnak kedvenceik meccsére, mert a vezetőség a beleegyezésük nélkül változtatta meg a klub nevét és címerét.A fradisták támogatják a fehérváriak bojkottját, ezért a szurkolóicsoportok nem lesznek jelen a találkozón. A közleményük így szól:
Kitartás minden magyar szurkolónak...
Tisztelt Szurkolótársaink!Az idei utolsó, Videoton elleni idegenbeli mérkőzésünkön, december 16-án vasárnap Fehérváron, a szervezett szurkolói csoportok NEM LESZNEK JELEN.
Mint tudjátok, az elmúlt években, míg a Ferencváros Tábora, az ismert okok miatt bojkottálta a mérkőzéseket, a fehérvári vezető szurkolói csoportok, szolidaritást vállalva velünk nem utaztak el az Üllői úti mérkőzésekre, illetve többször is kiálltak mellettünk harcunkban.A Tábor - persze a meglévő rivalizálás ellenére - nem felejti el kik voltak, akik a nehéz időkben mellénk álltak. Úgy gondoljuk ezzel a jelenlegi távolmaradással jelezzük, hogy klubhovatartozástól függetlenül elítéljük a klubok tradícióinak sárba tiprását, legyen az név, a színek vagy egyéb más tradicionális védjegy.Kérünk titeket, hogy távolmaradásotokkal támogassátok ti is akciónkat! Akik esetleg mégsem értetek egyet a csoportok döntésével, és elutaztok a mérkőzésre, tartsátok tiszteletben azt a kérésünket, hogy semmilyen zászló ne kerüljön ki a vendégszektor kerítésére.Köszönjük!Kitartást minden magyar szurkolónak!FERENCVÁROS MINDÖRÖKKÉ!B-Közép(XVI.szektor)Forrás: Fradimob
 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató