2024. május 01. - Fülöp, Jakab
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon22°13°

Akkor le is zárjuk a Nagy Blanka ügyet...

„M.cskos Fidesz!” „Szabad ország, szabad egyetem!” „Viktátor!” „Mi vagyunk a többség!” „KönnygázSzerelő” „Bajszos sz@r”...

Ismerős rigmusok ezek azoknak, akik követik rajtunk, vagy más oldalakon keresztül a kormányellenes tüntetésekről a tudósításokat.

Pl. itt van egy korábbi találkozásunk ezzel a típussal...

https://www.facebook.com/Vadhajtasok/videos/820391054819317/

December óta ez folyik mindenhonnan, mint rossz csapból a moslék. Nagy Blanka a pár ezres „többség” egyik hullócsillaga lett. 19 évesen úgy gondolta, hogy felvállalja és egyik arca lesz ezeknek a megmozdulásoknak.

19 évesen már joga van inni, szavazhat és jogsit is kaphat. Persze, ha nem bukik meg a vizsgán! Merthogy jogai, na, azok aztán vannak. A kötelességekről már kevésbé szoktak tudni, pontosabban tudomást venni az ifjak.

Szóval ő már nem gyerek, ahogy a másik hullócsillag a Rékasi „Zsigi” Zsigmond sem gyerek. Ő is nagy TüntiCeleb volt, amíg rá nem szóltak, hogy ez nem vicces, és vállalni kell a következményeket, ha történik valami.

Ezek a kölykök piától és néhányan közülük kábítószertől megőrülve csinálják a milliós károkat a tüntetéseken. Trendi ugyanis kimenni és tüntetni, majd tünti hastaggel képeket tolna instára és facera. Trendi lett a fiatalság körében kartondobozokra írni, hogy „$oro$ is my SugarDaddy”, meg „Nem szexelek Fideszessel”.

Ennek a trendnek, és ennek a csoportnak lett - önként és dalolva - a képviselője Nagy Blanka!

Ő az, aki az első sorból is kintebb akart tűnni, és szót kért a színpadon! Mi őt mutattuk be!

Szóval a felelősségvállalás azonban nagyon kényes téma náluk. Az már nem annyira trendi. Nem trendi, mert már nem annyira jó nekik! Kicsit lépjünk vissza az időben. 2015 szeptemberében volt egy meccs.

Egy Magyarország – Románia mérkőzés. Sok embert elvittek, és gyorsított eljárásban letöltendő börtönbüntetést kaptak hivatalos személy elleni erőszak vádja miatt. Van köztük olyan, aki még a mai napig üli ezt a büntetését!

Fekete-Győr Andris(ka) meg lenyilatkozza, a neten olvasta, hogy nyomozás van ellene hivatalos személy elleni erőszak miatt, de erről Orbán Viktor tehet!

Őt terheli a felelősség, még jó, hogy azt nem mondja, az ő kezét gondolatátviteli úton is a zorbán irányította, amikor a füstgránátot dobta!

Azok a szélsőbalos antifák és tüntetők sem lettek elfogva és előállítva, akik szervezetten füstöt, fáklyát vagy üveget dobáltak a nagy zorbáni diktatúra közepette. Ők sem felelnek a tetteikért, és esélyesen már soha nem is fognak. Ahogy azok sem, akik minden törvénnyel szembe menve, arcukat eltakarva randalíroztak.

Mert az már nem trendi.

De térjünk vissza Nagy Blankára. Ő már nem gyerek, nagykorú, tele van jogokkal, amiket biztosan fel is tud sorolni, ráadásul önállóan tud gondolkozni, és döntést hozni.

Nem 8 éves kislány már. Állítása szerint, amit a 444.hu nevű, állítólag nagyon „objektív” és „független” oldalnak nyilatkozott, szeret beleszólni a közélet dolgaiba.

Ja, és több tüntetés állandó meghívottja. Olyan ember, aki nyíltan beleáll dolgokba. Ha pedig ilyen, el kell tudnia viselni a népszerűséggel, kvázi celebséggel járó kellemetlenebb dolgokat, véleményeket és kritikákat is.

De szerintem erről már az „AjtósKunhalmi”, vagy a „BangónéMilyenjólenneEzaKép” és a többi „nagytudású” már mesélt neki.

VadGyula - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató