2024. április 30. - Katalin, Kitti
EUR : 391.99
USD : 366.17
Időjárás ikon23°15°

Válaszolunk az aljas hazugságokra: A világon senkinek nincs ilyen mocskos ellenzéke

Van még lejjebb? Gyerekek mögé bújni a mocskos politikai vergődésükben?

Álljon itt először is egy idézet, amit imádok. Varga Zoli (az FTC legendás játékosa) könyvének előszava:

"Kik a nacionalisták? Akik nemzetükért, annak egységéért, megőrződéséért hajlandók áldozni időt, pénzt, figyelmet, és vállalni veszélyt."

Ti ezzel találkoztatok, nem "ultra újságíróval" meg "Bayer verőembereivel". Bővebben:

Így a tegnapi események után kijelenthetem:

Az volt leggusztustalanabb, hogy az ellenzék gyerekeket használ fel politikai célokra. 18 évesek sincsenek ezek a fiatalok. Nincs saját politikai gondolatuk, max az "O1G". Ennek ellenére odaküldték őket a megbízóik, és kiadták az ukázt. Ezt csinálják. Erről kellene írnia a 444-nek és a 168 órának. Ez rendben van? Pubertás tinédzserek Soros maszkokban vitték a szappant Bayer Zsoltnak, majd sarlókalapácsos pólóban, Bundeswehr-es német zászlós, katonai kabátos kölyök zavarta meg a publikumot. Ideológiák dőlnek össze. A Sneider skinhead két éve még karlenget, de most már a barátunk mindenki, mert O1G?! Minket vádolnak. Fenyegetőztünk? Miután engem életveszélyesen megfenyegetett egy balos a rendezvényen, szóltam a barátomnak, és pont olyan maszkot húzott, mint az előadást megzavaró, tiltott önkényuralmi jelképet viselő kisfiú.

"Heil Heller!" - Kiáltottam rájuk.

Kint az épület előtt vörös csillagos társulat - közben ironikusan ezek "diktatúráznak". Mi kell akkor? Kádár vagy Rákosi? Az nem volt diktatúra?

Közben megjön felém a kritika:

"FIDESZSZOPÓ BEDE!"
Pont a lyobbikosok írják ezt nekem, de mit mondjak erre? Változik a világ. De pont ők kérik számon a változást? Hisz régen Gyurcsány ellen, ma Gyurcsány mellett tüntetnek. Én a nemzeti radikális táborból kicsit beljebb húzódtam a néhai Jobbik árulása miatt. A Fideszre kellett szavazom, mert az előbbiek kimutatták a foguk fehérjét. Nem hallgattunk Csurka Istvánra. Fiatalok voltunk mi is, szánkba adták a véleményüket. Szóval én VÁLTOZTAM, és az nincs rendben, de az, hogy ők a "szélsőjobboldalról" egyenesen áttolódtak a baloldalra, az rendben van, igaz?

Nekem kéne magyarázkodnom?

Az, hogy a Fideszre szavazunk, még nem jelenti azt, hogy a vénaszkenner a FTC stadionjában jó. Azt meg pláne nem, hogy a Fidesz mindenben tévedhetetlen. Nem az. Hanem az egyetlen felelős választás a jelenlegi politikai garnitúrából.

Heil Heller!

A 444.hu így számol be rólam. Idézem:

"Bede Zsolt, a XXI. századi magyar újságíró, az egyszemélyes médiakonglomerátum, aki nem elégszik meg a hagyományosan unalmas szemlélődő szerepkörrel. Amint tud, az események középpontjába penderül, és alakítja azokat. Egy borotvált fejű, címeres médiamunkás, aki egyik kezében telefonnal tudósít, másik kezével rendet csap, és közben teli torokból üvölti, hogy: soroskurvák! Bayer Zsolt hamarosan visszavonulhat sztoikus ligetébe, mert itt az ember, aki felveszi a lantot."

Csodálatos sorok. Szerencsére a borotvált fejű Sneider és a karlengető neje már nem zavarja őket.Aki Orbánt el akarja zavarni = aktivista. Aki az aktivistát kiröhögi/felkérdezi/megzavarja = huligán.

Tudjuk, ők szeretik a dichotóm rendszereket. Két agysejt - amennyi nekik van - pont elég ehhez.

Éppen azon gondolkodtam, hogy ezeknek már volt és van több tucat celeb aktivistájuk. Az arabfétises Zsohár Zsuzsikától kezdve a mocskos szájú Blankáig. Vagy a Vajnai/Noé-féle komcsik, Tordai Bencék. Hány ilyen esetet írjak? Emlékeztek, mikor Budán a turulmadarat wc-papírba csomagolták? Dániel Petike és a vörös festékkel leöntött Horthy szobor. Gulyás Márton, aki megtámadta az ÁSZ-t, vagy amikor Toroczkaiék március 15-i megemlékezésén gúnyolódott Darth Vader jelmezben. Mindig van valaki, akivel támadhatják a magyarságot. Érdekes színfoltja most ennek a jelenségnek pl. Dopeman. Anno hungarocellből készült Orbán fejet rugdosott, de most belátta, hogy mi a szitu, így "fideszszopó" lett az ellenzékiek szemében. Mindenki "fideszszopó", aki nincsen velük. Tegnap beléjük álltam. Megtrollkodtam őket - nekem sajnos nincs Soros Gyuris bankkártyám - és ilyen "aktivistaként" emlegetnek. Az már skandalum. A hazafi aktivista az persze nem jó kifejezés. Bezzeg Soros aktivista lehet valaki. És akkor hozzátenném, hogy engem mindennap fenyegetnek, támadnak, mert névvel felvállaltam a Vadhajtásokat. És még csak nem is erőszakoskodtam, nem ütöttem, csak trollkodtam. Ez zavarja őket. A saját módszereik megkóstolása nem ízlik nekik (Saul Alinsky üdvözletét küldi). "Remegtem". Ezzel jönnek. Persze, hogy remegtem, mert ezt a mocskolódást testközelből nehéz elviselni. Mondják a hátad mögött - mikor már kikapcsoltam a telefont - hogy "a 7. kerületben sok a cigány, és elvágják a torkod". De, ezzel nem dicsekednek. Hogy a pics*ba ne remegnék, mikor elfojtom az adrenalint, és a trollkodást választom a balhé helyett. Összezavarom az idegrendszeremet.Summa summarum: A világon senkinek nincs ilyen mocskos ellenzéke...Írta: Bede Zsolt - Vadhajtások.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató