2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon22°13°

Orbán nagyon emberére talált Sneiderben, aki arra is felkészült, hogy megölik

"Végsőkig tartó harcot" ígért hallgatóságának az idei évre a Jobbik szombati budapesti évadnyitó rendezvényén Sneider Tamás pártelnök.

A Jobbiknak óriási felelőssége van abban, hogy a XXI. századi pártokat egységbe forrassza – jelentette ki, hangsúlyozva: ez nem megszűnést, hanem közös munkát jelent.

Hozzátette, hogy csak azokkal a parlamenti pártokkal hajlandók együttműködni, amelyek "elfogadják a parlamenti demokrácia működését", valamint támogatják az elmúlt harminc évet átvilágító törvény létrehozását.

A három évtizeddel ezelőttihez hasonlítva a jelenlegi helyzetet, azt mondta: nem csupán kormányváltásra van szükség, hanem “új rendszert kell létrehoznunk”.

A Jobbik lelke egyetlen egy szó: az igazság – fogalmazott, hozzátéve, "ő harminc éve is az igazságért küzdött és harminc év múlva is azt teszi"; "nem fogunk meghátrálni; harcra fel!" – zárta beszédét.

(MTI nyomán)

Orbán Sneiderben talált emberére, nagykövetek veregetik a vállát

Szemelvények az Alfahír beszámolójából:

"Harc a végsőkig!" - így kezdte Sneider Tamás, aki szerint ebben az egy mondatban meg lehet fogalmazni azt, ami vár a pártra a következő évben, de még a börtön sem tántoríthat el őket. "Gonosz szolga hadak rabolják az országunkat, nemzetünket, de mi kitartunk" - fogalmazott.

Mindent megteszünk azért, hogy ez a despota rendszer megszűnjön, még akkor is, ha a demokratikus világ cserben hagy - vont párhuzamot '56-tal.

Ma minden nagykövet, konzul megveregeti a vállunkat, a valóságban pedig a külföldi kormányok, a gazdasági érdekek fenntartják az "enyveskezű" hatalmát.

"Emberére talált, engem nem fog megfélemlíteni!" - üzente Orbán Viktornak.

Mi vagyunk a magyarság egyetlen komoly reménye.

A Jobbik a támadások ellenére tovább erősödött.

A szorgalomra és a tudásra alapuló jövőt akar a Jobbik - mondta. Sneider Tamás szerint vannak olyan helyek, ahol ez megvalósul, a legsikeresebb országokat kell figyelembe venni, így például a skandinávokat, ahol a hibák dacára is messze jobban működik a társadalom.

Hiszem, hogy nekünk ezen országok felé kell orientálódnunk.

Tudjuk, hogy óriási az ellenség ereje,

ezért kell együttműködést kialakítani, óriási a Jobbik felelőssége, hogy a XXI. századi pártok között együttműködés legyen.

"Ha ez nem történik meg, akkor pár év múlva az itt lévők közül mindenki börtönbe, vagy külföldre kerül."

"A Jobbik lelke egyetlen egy szó: az igazság. Mi az igazság oldalán állunk, nem kellett megváltoznia a Jobbiknak, de nekem sem, 30 éve is az igazságért harcoltam. Bízzatok bennük, nem félünk."

El vagyok szánva arra, hogy börtönbe kerülök, vagy hogy egy félőrült megöl az utcán.

Demokrácia és szabadság vagy diktatúra és nyomor, ez az EU jó EU

Gyöngyösi Márton arról beszélt, hogy "A Jobbiknak lelke van, amelyet Orbán Viktor sem tud elvenni." Azt elfelejtette megemlíteni, hogy megtette már Vona Gábor...

Az EP-választás tétjéről azt mondta: demokrácia és szabadság vagy a diktatúra és nyomor.

Ez az Európai Unió már nem az az EU, ami korábban volt. 2019-re az Európai Unió természete is gyökeresen megváltozott, ma már a kritikáknak és a vitáknak is helye van. A Fidesz és a kormány célja a totális háború. Semmi sem akadály nekik, ha kell, rágyújtják mindenkire a házat. Ha Orbán Viktort nem tudjuk megfékezni, akkor felmerülhet hazánk kizárása az EU-ból. A Jobbik a miniszterelnök felelőtlen politikájával ellentétben felelős politikát hirdet.

Aki nem velük van, az fideszes

Orbán Viktor tavaly kitűzte azt a célt, hogy megsemmisít bennünket, azt gondolta, hogyha elveszi a pénzünket egy gigabírsággal, megsemmisülünk - fogalmazott Gyöngyösi, hozzátette: ez nem sikerülhet, a Jobbik különb, mert "ennek a pártnak lelke van, amit nem lehet elvenni",

A választások után Orbán Viktor újabb tervet szőtt, ha a párt élére megvásárolt embereket ültetnek, akkor a Jobbik a Fidesz kiszolgálójává silányul - idézte fel az elnökválasztást a politikus. De ez nem sikerült, ezért megpróbálta kettészakítani - folytatta. De aki elment, annak helyére jött más, minden közvélemény-kutatás szerint erősödik a Jobbik - fogalmazott.

Semmibe vették Pongrátz Gergely testvérének követelését

A Pongrátz Gergely Érdemkeresztet ebben az évben, az egykori 1956-os hős és a párt korábbi országgyűlési képviselője, Murányi Levente kapta. A díjat Gyüre Csaba, a párt alelnöke adta át.

Videón Sneider "Orbán emberére talált" szövege - az LMP társelnöke is jelen volt

Gyöngyösi külön köszöntötte. "A Fidesz stratégiája az ékverés, abból élnek, hogy mi nem tudunk összefogni" - jelentette ki.

Amúgy sokan nem tolongtak a "legnagyobb ellenzéki párt" évadnyitóján.

Forrás: Kuruc.info

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató