2024. május 02. - Zsigmond
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon19°15°

Muszlim-imádó Marcit küldené az Európai Parlamentbe a csicsakpárt

A Jobbik szombati évadnyitóján bemutattak öt kampányfilmet, amik a május végi európai parlamenti választásokon való részvételre buzdítanak. Az öt filmhez öt személy is társult, akik a Zsúrpubi szerint nem véletlenül kerültek a kamerák elé, hanem mert nekik van a legtöbb esélyük arra, hogy kijussanak Brüsszelbe. A listavezető helyen valószínűleg a párt elnökhelyettese Gyöngyösi Márton szerepel majd.

 

A csicskapártosok egy Jobbik-IT kampányfilmet is bemutattak, érdemes megnézni.

41:00-nál kezdődik...

A nevek között négy jelenlegi parlamenti képviselőt találhatunk, Brenner Kolomant, Bana Tibort, Lukács Lászlót valamint Gyöngyösi Mártont, valamint utóbbi egyik asszisztensét, a párt nemzetközi sajtókapcsolatokért felelős posztját egy éve betöltő Szalayné Pánczél Ágnesét. A sorrendről egyelőre nincsenek információk, de listavezető helyen valószínűleg a párt elnökhelyettese Gyöngyösi Márton szerepel majd.

Az évadnyitón egyébként az 56-os szabadságharcos nevét emlegették azok a csicskapártosok, akik ma már nem titkolva a kommunisták leszármazottjaival tüntetnek. Egyébként korábban maga Pongrátz Andás szólította fel a csicskapárt tagjait, hogy ne használják fel politikai célokra testvérének Pongrátz Gergely nevét...

https://www.vadhajtasok.hu/2019/01/06/a-jobbik-inkabb-adjon-at-dijat-horn-gyularol-elnevezve-az-valo-nekik-pongratz-andras-nyilt-levele/

Az sem zavarja őket, hogy a korábbi programjuk erősen EU ellenes volt, még az az Európai Ügyészséget is elítélték. Arról nem is beszélve, hogy EU zászlót is égettek, bár tudjuk, hogy a 2010 előtti retorika nem volt igaz.

Nyilván nekik van igazuk és mindenki "áruló" meg "fideszes", aki nem ért egyet velük...

Forrás: Hunhír.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató