2024. május 01. - Fülöp, Jakab
EUR : 391.04
USD : 365.05
Időjárás ikon22°13°

Köszönet! A kommentelők 70 százaléka mellettünk áll a liberális oldalakon is

Köszönetet szeretnénk mondani a kommentelőknek!

Tegnap hetedszer fenyegettek meg, volt már torokelvágásos fenyegetés, volt mikor leütöttek minket. Türelmesek voltunk, hatalmas önuralommal kezeltük a liberális felforgatókat.

[caption id="attachment_17016" align="alignnone" width="960"] Meg kell b...i a nácikat... ha, meg visszab..nak, akkor megyünk telesírjuk a médiát. Refugees Welcome - Bevándorlók üdvözlet nektek![/caption]

Hogy képzelik ezek az emberek, hogy külföldi diákokkal hirdetik Magyarországon a "Refugees Welcome-ot!", mikor a magyarok a napnál világosabban kijelentették, hogy nem akarnak bevándorlókkal együtt élni?

Hogy képzelik ezek az emberek, hogy sarlókalapáccsal, vörös csillaggal, ergo tiltott önkényuralmi jelképekkel sértegetik a kommunista elnyomás áldozatait, ott ahol 40 évig vörös uralom volt?

Hogy képzelik ezek az emberek, hogy azokat a hazafiakat mocskolják, akik magyar katonák emlékét őrzik?

Hogy képzelik ezek az emberek, hogy ÉLŐ adásban fenyegetik a kollégáinkat (névvel, lakhellyel, stb...) ?

[caption id="attachment_17017" align="alignnone" width="960"] Soros kutya - Gulyás Marci és a vöröscsillagos/sarlókalapácsos usánkás kommunista[/caption]

A tegnapi napon már lépnünk kellett, és vissza kellett szúrni picit, mert az, hogy külföldről importált soros-felforgatók, nyíltan gyaláznak minket, csupán mert azt mondják nekik, hogy a Vadhajtások tudósítója ott van, igazi náci,- no, ezt már nem lehet hagyni Magyarországon.

A liberális mocskos oldalak erről ugyan elfelejtettek beszámolni, de a több száz kommentárnak legalább a 70 százaléka mellénk állt, még olyanok is akik nem mindenben értenek velünk egyet, de talán nem is szimpatizálnak velünk. Ez a mi fegyverünk, és ez az amit lassan de biztosan kezdenek átlátni az emberek.

Gyűlöletet, mocskolódást vetettek ezek a liberális orgánumok, és kezd visszájára fordulni a dolog. 

Nem kell minket szeretni, nem kell velünk egyetérteni, de szeretnénk most ezen embereknek megköszönni, hogy a rólunk firkált hazugságok ismét nem arattak sikert liberáliséknál, és a kommentelők minimum fele kiállt a Vadhajtások mellett a külföldről importált, vörös horda, anarchista, antifasiszta csürhével szemben.

Mi nem várjuk meg azt, ami Németországban történt. Az antifa ott annyira erőre kapott, hogy a szerintük szélsőséges AfD párt tagjait félholtra verik.

Itt a magyarok mondják meg, hogy mi lesz!

Köszönjük!

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató