2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Troll: Tordai Bence két lábon járó illusztrációja egy dühödt bolsinak

Tordai Bence két lábon járó illusztrációja egy dühödt bolsinak, aki azt hiszi, hogy a Tanácsköztársaságban van. Ő az ellenzék közpénzből eltartott provokátora, aki a képviselői munka elvégzése helyett inkább balhézik – hangzott el az ECHO TV Troll című műsorában annak kapcsán, hogy a Párbeszéd politikusa március 15-én megint tanújelét adta, nincs benne tisztelet.
Úgy tűnik, most már a baloldali politikusok is több lábon kezdenek el állni. Nincs más eszközük a provokáción és a trollkodáson kívül, ezért felcsaptak riporternek és elszámoltatják a közjogi méltóságainkat, egyébként nem odavaló helyen és időben, egy kockás flanelingben – reagált Kobza Miklós Tordai Bence március 15-ei akciójára, mikor is a zászlófelvonást megelőző pillanatokban megpróbálta megzavarni az államfőt és az Országgyűlés elnökét. Igazából arra lennék kíváncsi, mit gondolt Tordai Bence, amikor megfogalmazta magában az ötletet, hogy ezt ma reggel kivitelezi – fogalmazott az újságíró, hozzátéve: nem érti az egésznek a célját. Alapvetően magát a Tordai-jelenséget nehéz megérteni – jegyezte meg.
Ugyanaz a higgadtság volt jellemző erre a szituációra és Kövér Lászlóra, mint, ami decemberben a parlamentben történt – jegyezte meg M. Dobos Marianne, majd hozzátette: nem szabad elfelejteni, hogy Tordai Bence havi több százezerért balhézik. Ez nem az a munka, amit neki el kéne végeznie – húzta alá. Ő is képviselő, akiben kellene lennie tiszteletnek a köztársasági elnök, a házelnök, a nemzeti ünnep irányába – fogalmazott Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa. Kobza Miklós szerint Tordai Bence két lábon járó illusztrációja egy dühödt bolsinak, aki azt hiszi, hogy a Tanácsköztársaságban van. Tordai az ellenzék közpénzből eltartott provokátora – jellemezte az újságíró a párbeszédes képviselőt.  A Párbeszéd egy kullancspárt. Egy mikroközösség fölcsatlakozott egy haldoklóban lévő nagyobb erőre, amely személyi állományát tekintve annyira romokban van, hogy befogadta ezt a mikrokullancs csapatot és megosztotta velük a listáját. Karácsony Gergely és Tordai Bence ennek köszönheti a mandátumát. Illetve Karácsony Gergely lemondott róla és Zugló polgármestere maradt, majd bejelentkezett főpolgármesternek – magyarázta Kobza Miklós, majd megjegyezte:
Karácsony Gergely az ember, aki semmi nem volt, de minden szeretne lenni.
Kobza számára az egész ellenzék cselekvési láncolata egy öncélú provokációnak tűnik. Szavai szerint nagyon súlyos kontraszt van a kormánypárti és az ellenzéki politikusok között. Lehet bármit gondolni Áder Jánosról vagy Orbán Viktorról, de komoly politikai karakterek. Látszik, hogy van bennük egy olyan típusú plusz, amire azt mondod, hogy na ez egy komoly csávó. És akkor odajön valaki flanelingben, majd eloldalog, és akkor azt mondod: ez mi?Forrás: Pestisrácok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató