2024. április 27. - Zita
EUR : 392.91
USD : 365.8
Időjárás ikon19°

"Fröcsögött a vér!" - összevertek egy magyar szurkolót a tót rohamrendőrök (KÉPEK 18+)

Nem telt el véres incidens nélkül a tegnapi szlovák - magyar Eb selejtező. Norbert mesélte el a Vadhajtások. hu-nak a történetét.

Nekünk volt jegyünk, de voltak olyanok is sokan, akik jegy nélkül jutottak be. Nem voltunk részegek, nem volt kiabálás, semmi. Álltunk a sorban a jegyeinkkel a zsebükben, velünk volt az a dunaszerdahelyi, magyar származású ember is, aki megvette nekünk a belépőket. Hirtelen valaki felmászott a kerítésre, és azonnal lerohantak minket a rendőrök. Próbáltam tompítani az ütéseket - most összeszámoltam 4-5 lila folt is van a kezeimen -  hátráltam, és ahogy visszafelé léptem, megbotlottam a padkában és miután elestem hirtelen rám jöttek a rohamrendőrök. Ahogy a padkán volt a fejem szarrá vertek. Nem tudom, hogy viperával vagy tonfával, de akik ott álltak és látták, azok azt mondták, hogy

fröcsögött a vér...

Nem gumibottal vertek minket, vipera volt vagy tonfa. Ez a kezdés előtt 10-15 perccel volt, 200-300 -an álltunk még kint és kb. olyan 100-150 rendőr. De mindenhonnan jöttek, szemből, oldalról és hátulról is. Az volt a szerencsétlenség, hogy hátulról is ütöttek, a földön szétverték a fejemet.

Az igazi botrány az volt, hogy nekem pl. van biztosításom és nem fogadták el a magyar betegbiztosításomat. Volt egy másik srác, őt is több száz euróért akarták elvinni. Én elmentem Dunaszerdahelyre, érzéstelenítés nélkül varrták össze a sebet. 10 cm-es sebem volt, majd be szartam, olyan fájdalmas volt. Ki kellett fizetnem 100 eurót.

Ja, és magyarul beszéltek a rendőrök, degradálóan szóltak felénk:

Most legyen nagy a pofád, büdös magyar!

- és hasonló kijelentések közepette ütöttek minket.

Egy 10cm-es seb van a fejemen, amit 10 öltéssel varrtak össze és agyrázkódást kaptam.

Még egy másik magyar srác sérült meg, ő elvitette magát a mentővel. Engem is el akart vinni a mentő, de én nem engedtem. Most beszéltem vele, elmondta, hogy a kórházban nem is beszéltek magyarul. Én inkább elmentem Dunaszerdahelyre, ahol egy ilyen nyomókötéssel vártam 3 órát, csak hogy magyarul beszélő orvosokkal lehessek. A szurkolótárs elmondta, hogy nem csak magyarul nem beszéltek, de még angolul sem. Vele is kifizettették az egész ellátást.

Ahogy láttam több embert is előállítottak, feküdtek a földön az emberek. De közben én azon voltam, hogy rakjak a fejemre valamit, mert nagyon vérzett. A dunaszerdahelyi szurkolók vittek el kórházba, egyikük ott volt velem végig. Ő adott nekem pénzt, hogy egyáltalán ki tudjam fizetni az ellátást. A dunaszerdahelyi bajtársak megint kitettek magukért.

Köszönöm nekik! - mondta el nekünk Norbert.

Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató